Vi söker: En stjärna inom försäljning och affärsutveckling

Vi söker dig som redan älskar försäljning och affärsutveckling eller som är nyfiken på områden och har på känn att det skulle passa dig.

Vi älskar våra kunder! Vi tycker om att prata med dem, bygga unika och fantastiska applösningar till dem, produktutveckla tillsammans med dem, skapa nytänkande kommunikation och att hålla dem riktigt nöjda på nya, gamla och innovativa sätt.

Vi söker fler kollegor till vårt säljteam. Teamet består av säljare och mötesbokare och visar potentiella kunder vår produkt vid digitala demomöten, skapar samarbeten med olika nätverk och samarbetspartners. Som säljare är man ansvarig för att skapa fina kontakter och relationer med både företag och inom branscher. Genom att alltid hålla utkik efter nästa relevanta kundsegment, utvärdera vilken bransch som ska bli Colix nästa är man ytterst delaktig i vår affärsutveckling och expansion.

Colix växer snabbt och planeras växa så det knakar de kommande åren. Det betyder att det finns stora möjligheter att både utvecklas personligt och professionellt genom nya utmaningar hos oss. För den som satsar finns här stora karriärmöjligheter. Som säljare hos oss ingår du i proffsigt team med både juniora och seniora säljare som jobbar nära tillsammans. Teamet har högt i tak, lär av varandra och hjälper och stöttar varandra.

Vi har kul på jobbet och är ett bolag med massor av energi där det händer roliga saker nästan varje dag. Vi erbjuder gemensam träning på arbetstid, mycket skratt och inte minst drivna, nyfikna, och om vi får säga det själva – fantastiska kollegor.

Vem trivs hos oss?
För att passa på Colix behöver du trivas i ett mindre team där varje medarbetares insats spelar roll. Du behöver också vara ambitiös, nyfiken och vetgirig – då utvecklas du som mest hos oss.

Vem söker vi?
På Colix gillar vi att ha kul på jobbet därför är vi ganska petiga när det kommer till vem som jobbar hos oss. Nyfikenhet, vilja att lära, samarbetsförmåga och ett stort hjärta för våra kunder, våra tjänster och övriga kollegor är ett måste.

Vi tror också att du:

 • är passionerad när det kommer till människor, försäljning och kunder
 • du älskar att nå dina mål
 • är ung och hungrig
 • gillar att prata med nya kontakter
 • är prestigelös och ser teamet och hela bolaget som viktigt och är nyfiken på vad andra kollegor också gör
 • är en leveransmaskin som älskar att leverera, är självgående men gärna tar råd från dina kollegor
 • har ett proaktivt tillvägagångssätt när möjligheter eller problem uppstår 

Tjänsten som säljare och affärsutvecklare

Ditt jobb omfattar bland annat att:

 • genomföra digitala försäljningsmöten och demos med potentiella Colix-kunder
 • hantera hela försäljningsprocessen från ax till limpa
 • att själv ta ansvar för din arbetsdag och för att nå uppsatta försäljningsmål
 • arbeta mot en egen försäljningsbudget
 • dela med dig av framgångsexempel och goda råd till andra kollegor i säljteamet
 • ta nya kontakter för att boka demos eller skapa nya samarbeten

Om Colix
Colix Systems är ett snabbväxande och modernt Saas-bolag som är grundat och finns i Växjö. Vi har utvecklat en unik mjukvaruplattform som är basen i ett flertal olika mobilappar och andra lösningar vi utvecklar för våra kunder som idag är ett hundratal i olika branscher. Idag är vi närmare 20 anställda på vårt nya utbyggda kontor som återfinns i Videums fräscha och moderna lokaler på universitetsområdet i Växjö.

Vi är lika många kvinnor som män med olika erfarenheter och bakgrund. I teamet återfinns flera serientreprenörer och prisade samt erkända ledare med lång erfarenhet från olika branscher och företag och många unga talanger som får utvecklas hos oss och av våra erfarna medarbetare.

Sök!

Tjänsten är på heltid på vårt kontor i Växjö. Är du intresserad av att bli en del av vårt team så hittar du tjänsten på:

https://ledigajobb.maxkompetens.se/jobb/8955/jobbannons

 

Inläggets författare

Therese Lundstedt

Therese är en prisad företagsledare, bland annat utsedd till Framtidens kvinnliga ledare. Hon har genom åren drivit flertalet bolag som VD och som styrelseledamot och har stor erfarenhet från att driva tillväxt, digital försäljning, förändringsarbete, ledarskap och hållbarhet. Ämnen hon även föreläser om. Therese är VD för Colix.

Boka en demo

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna andra kunders mobilappar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att ge dig en känsla för hur en app för dig och ditt företag skulle kunna se ut. En digital demo tar ca 15-30 minuter. Boka genom att fylla i formuläret eller genom att maila Linn direkt.

linn.karlsson@colix.se