Vi söker: Försäljningschef som älskar att sätta affärer

Colix är ett ungt, snabbväxande och modernt Saas-bolag som är grundat och finns i Växjö. Vi har utvecklat en unik mjukvaruplattform som är basen i vår tjänst där vi erbjuder företag mobilappar där de kan sköta kommunikationen med alla sina medarbetare, all HR-administration som sjukanmälningar, semesterförfrågningar, onboarding, signering av policys, digitala checklistor, rapportering för arbetsmiljöfrågor, etc.

Vi har idag flera hundra kunder i flera olika branscher såsom åkeri- och transportsektorn, byggbranschen, föreningar och fastighetsbolag. Colix har närmare 20 medarbetare och ett fungerande säljteam som idag leds av VD. Försäljningsprocessen sköts idag per telefon och digitala demomöten. Därtill arbetar vi med modern digital marknadsföring som bidrar med nya leads samt med samarbeten med stora branschaktörer.

Inför framtiden är planen att fortsätta växa rejält. Vi söker därför en försäljningschef som inte vill chefa som huvudsyssla utan som vill sälja som huvudsyssla. I rollen ingår såklart även att peppa teamet, skapa mål, uppföljning och lägga upp kampanjer och strategier som gör att Colix når våra uppsatta mål. Vi tror nämligen på att duktiga säljare som älskar att sätta affärer ska jobba med just detta och gärna också inspirera andra att gå i sina fotspår. Så jobbar vi på Colix inom alla olika kompetensområden.

Vem söker vi?
På Colix gillar vi att ha kul på jobbet och är väldigt målmedvetna därför är vi ganska petiga när det kommer till vem som jobbar hos oss. Ett stort eget driv, nyfikenhet, vilja att lära, samarbetsförmåga och ett stort hjärta för våra kunder, våra tjänster och övriga kollegor är ett måste. Som säljare hos oss måste du vara en riktig vinnarskalle som alltid jobbar hårt för att nå och överträffa dina försäljningsmål.

Vem trivs hos oss?
För att passa på Colix behöver du trivas i ett mindre team där varje medarbetares insats har mycket stor påverkan på det totala resultatet. Du ska gilla att ta stort ansvar och är en född problemlösare. Det vore också bra om du gillar att ha kul på jobbet och är prestigelös.

Vad söker vi?
Vi söker en försäljningschef  som leder det dagliga arbetet i försäljningsteamet, drar in sin egen försäljningsbudget och som tillsammans med VD sätter upp Colix försäljningsmål, arbetssätt och försäljningsbudget för hela säljteamet. Du kommer ha en central och viktig roll inom Colix och vår framtid. Ditt jobb omfattar bland annat att:

 • Köra digitala demos, jaga, bearbeta och sälja varje dag
 • Arbetsleda det dagliga arbetet inom försäljningsteamet
 • Införa effektiva arbetssätt
 • Tillsammans med VD sätta mål samt budget för Colix försäljning
 • Arbeta aktivt med uppföljning och coaching inom försäljningsteamet för att bolaget ska uppnå sina höga försäljningsmål
 • Arbeta mot en egen försäljningsbudget
 • Ansvara för att försäljningsteamet når uppsatta mål och håller satta deadlines

Vi tror att du:

 • Är passionerad när det kommer till försäljning – du älskar att sätta nya affärer
 • Har erfarenhet som säljare med mycket lyckat resultat
 • Har förmågan att både arbeta strategiskt på lång sikt och att leda det dagliga arbetet mot deadlines
 • Gillar själva försäljningsarbetet och vill inte bara jobba strategiskt utan vill fortsatt vara nära kunderna
 • Gillar hantverket som försäljning är och gillar att coacha och leda andra
 • Är en leveransmaskin som älskar att leverera, är självgående men gärna tar råd från dina kollegor
 • Har ett strukturellt och analytiskt sätt att arbeta och gillar siffror och uppföljning
 • Har ett proaktivt tillvägagångssätt när möjligheter eller problem uppstår
 • Kommunicerar som ett proffs i både tal som skrift
 • Har erfarenhet från och gillar att sälja över telefon och skärm

Idag är vi sjutton heltidsanställda och deltidsanställda studenter på vårt kontor som återfinns i Videums fräscha och moderna lokaler på universitetsområdet i Växjö. I företaget finns erfarna företagsledare och seniora IT-personer och flertalet unga talanger. Vi är lika många kvinnor som män med olika erfarenheter och bakgrund.

Vi slår till när vi hittar rätt person!
Är du intresserad av att bli en del av vårt team så mailar du ditt CV och ett mail där du berättar mer om dig själv till vår VD Therese. Så snart vi hittar rätt person slår vi till så hör av dig redan idag. Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss:

Therese Lundstedt, VD: therese.lundstedt@colix.se eller 0702-30 24 06

 

Vill du också ringa i vår säljklocka och fira affärer med övriga teamet? Sök tjänsten idag!

 

[/et_pb_column][/et_pb_section]