Från uppstart till tillväxt! | Colix Systems

Från uppstart till tillväxt!

För 2,5 år sedan startade jag och min kollega Peter Lindberg företaget Colix Systems AB. Tanken bakom företaget är att erbjuda företag, föreningar och andra verksamheter moderna och kraftfulla appar och webblösningar till mycket attraktiva villkor. För att lyckas med det har vi skapat en kraftfull, kompetent och funktionsrik plattform, som vi nu använder som bas när vi skapar olika typer av produkter. Tack vare styrkan i plattformen kan vi skapa nya produkter  mycket mer effektivt än om vi inte hade haft plattformen att utgå från. Konsekvensen av det är att vi kan erbjuda våra produkter till mycket attraktiva villkor.

 

Under resans gång har vi lyckats attrahera allt fler kunder som förutom att de använder våra produkter också bidragit med många värdefulla tankar och idéer kring hur plattformen och produkterna bör vidareutvecklas framöver. Våra kunders feedback är vår största inspirationskälla till hur vi nu kontinuerligt vidareutvecklar och förbättrar vår plattform och våra produkter.

Under resans gång har vi också kunnat låta bolaget växa med fler medarbetare. Idag är vi sju personer engagerade i företaget.

Nu har vi kommit fram till ett läge där vi känner att det är dags att ta ett avstamp och verkligen skala upp vår verksamhet ytterligare. Vår plattform är stabil och kompetent, våra produkter har vidareutvecklats och formats till stor del av våra kunders feedback, och vi har nöjda kunder i väldigt många olika målgrupper. Vi känner att det finns en efterfrågan på våra produkter från flera olika håll.

Så nu lämnar vi uppstartsfasen och går in i en tillväxtfas. Med ytterligare medarbetare på väg in i företaget, med en kontinuerlig tillströmning av nya kunder och samarbetspartners, och med en mer omfattande och kraftfull marknadsföring siktar vi nu på att i hög takt skala upp vår verksamhet framöver.

Vi hoppas givetvis att du på något sätt vill vara med på vår resa. Kanske som kund, kanske som partner eller kanske rentav som anställd. Vi söker nu förstärkning till såväl produktutveckling som till försäljning och support. Hör av dig via vårt kontaktformulär så tar vi diskussionen vidare därifrån.

 

Scroll to Top

Nyfiken på vad som händer på Colix?

Registrera dig till vårt nyhetsbrev!