Ett tiotal golfklubbar skapar medlemsapp inför säsongen

Tänk att kunna erbjuda alla medlemmar en egen app med senaste nytt, pushnotiser för att varna för frost eller kunna publicera restaurangens meny, osv.

Ett tiotal golfklubbar runt om i Sverige laddar just nu inför golfsäsongen med att ta fram egna medlemsappar för att komma närmare sina medlemmar, lättare kunna kommunicera och bli mer digitala. Glasrikets GK, Kalmar GK och Vasatorps GK är tre av dem.

Fler golfklubbar skulle helt klart behöva en app såsom vår för att förenkla medlemskommunikationen

Linn Lindsäth, digitaliseringsansvarig på Kalmar GK

Boka en demo med oss

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna vår demo och tidigare app- och webblösningar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att få en bättre koll och känsla för hur slutresultatet skulle kunna bli för dig och ditt företag.

En kortare demo tar 30 minuter och kan göras digitalt. Boka en så visar vi dig snabbt och lätt här.

Inläggets författare

Therese Lundstedt

Therese är en prisad företagsledare, bland annat utsedd till Framtidens kvinnliga ledare. Hon har genom åren drivit flertalet bolag som VD och som styrelseledamot och har stor erfarenhet från att driva tillväxt, digital försäljning, förändringsarbete, ledarskap och hållbarhet. Ämnen hon även föreläser om. Therese är VD för Colix.

Boka en demo

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna andra kunders mobilappar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att ge dig en känsla för hur en app för dig och ditt företag skulle kunna se ut. En digital demo tar ca 15-30 minuter. Boka genom att fylla i formuläret eller genom att maila Linn direkt.

linn.karlsson@colix.se