Colix Turism | Colix Systems

Colix Turism

Colix Turism är en produkt som vänder sig till företag eller föreningar inom turism- och upplevelsebranschen som vill förhöja upplevelsen för besökare via vårt digitala verktyg.

Colix Turism

Med Colix Turism kan man enkelt och effektivt nå ut med information till besökare om exempelvis vad verksamheten erbjuder, aktiviteter och events.

Exempel på innehåll i Colix Turism:

Information om verksamheten

Presentation av verksamheten och vad som erbjuds, som exempelvis aktiviteter och events.

Kartfunktion

Möjlighet att lägga in en karta med utsatta punkter för till exempel en stadsvandring eller vandringsled. Vid varje punkt kan besökaren få upp en liten informationstext. Om användaren vill läsa mer går det att komma vidare till en ny sida med utrymme att lägga till mer text, bilder, ljud mm.

GPS-funktion och ritverktyg i kartan

I kartan finns GPS-funktion för att kontinuerligt hålla sig uppdaterad på vart man befinner sig. Möjlighet finns att rita ut linjer i kartan för att visa en rutt.

Digitala guidade turer

Lägg in digitala guidade turer med hjälp av vår QR-kodsfunktion, för att exempelvis scanna ett föremål eller byggnad och då få upp information direkt i appen som antingen text, ljud eller film.

Bokning av aktiviteter/events

Gör det enkelt att boka aktiviteter/events med hjälp av skräddarsydda formulär eller integrering av Colix Bokning.

Pris från 995:-/mån

Colix Turism finns i olika varianter beroende på vilken omfattning av systemet som önskas. Kontakta oss via formuläret nedan eller på info@colix.se för mer information.

Läs om våra villkor nedan.

Frågor & svar

Svar 1
Svar 2
Svar 3

Kontakta oss gärna!

Scroll to Top

Nyfiken på vad som händer på Colix?

Registrera dig till vårt nyhetsbrev!