Vi söker: Säljare

Vi älskar våra kunder! Vi tycker om att prata med dem, bygga unika och fantastiska applösningar till dem, produktutveckla tillsammans med dem, skapa nytänkande kommunikation och att hålla dem riktigt nöjda på nya, gamla och innovativa sätt.

Colix växer och planeras växa så det knakar de kommande åren. Det betyder att det finns stora möjligheter att både utvecklas personligt och professionellt genom nya utmaningar hos oss. För den som satsar finns här stora karriärmöjligheter. Som säljare hos oss ingår du i ett glatt och proffsigt team med både juniora och seniora säljare som jobbar nära tillsammans. Teamet har högt i tak, lär av varandra och hjälper och stöttar varandra.

Vi har kul på jobbet och är ett bolag med massor av energi där det händer roliga saker nästan varje dag. Vi erbjuder gemensam träning på arbetstid, mycket skratt och inte minst drivna, nyfikna, och om vi får säga det själva – fantastiska kollegor.

Vem trivs hos oss?
För att passa på Colix behöver du trivas i ett mindre team där varje medarbetares insats spelar roll. Du behöver också vara nyfiken och vetgirig – då utvecklas du som mest hos oss.

Vem söker vi?
På Colix gillar vi att ha kul på jobbet därför är vi ganska petiga när det kommer till vem som jobbar hos oss. Nyfikenhet, vilja att lära, samarbetsförmåga och ett stort hjärta för våra kunder, våra tjänster och övriga kollegor är ett måste. Därtill vill vi att du är allt eller något av detta:

Du:

 • är passionerad när det kommer till försäljning – du älskar att sätta nya affärer
 • är ung och hungrig men har erfarenhet som säljare
 • gillar att prata med nya kunder och kontakter
 • är prestigelös och ser teamet och hela bolaget som viktigt och är nyfiken på vad andra kollegor också gör
 • är en leveransmaskin som älskar att leverera, är självgående men gärna tar råd från dina kollegor
 • har ett proaktivt tillvägagångssätt när möjligheter eller problem uppstår

  Tjänsten som säljare
  Ditt jobb omfattar bland annat att:

  • ringa kalla samtal för att boka demos
  • genomföra digitala försäljningsmöten och demos med potentiella Colix-kunder
  • hantera hela försäljningsprocessen från ax till limpa
  • att själv ta ansvar för din arbetsdag och för att nå uppsatta försäljningsmål
  • arbeta mot en egen försäljningsbudget
  • dela med dig av framgångsexempel och goda råd till andra kollegor i säljteamet

   Om Colix
   Colix Systems är ett ungt, snabbväxande och modernt Saas-bolag som är grundat och finns i Växjö. Vi har utvecklat en unik mjukvaruplattform som är basen i ett flertal olika mobilappar och andra lösningar vi utvecklar för våra kunder som idag är ett hundratal i olika branscher. Idag är vi närmare 20 anställda på vårt nya utbyggda kontor som återfinns i Videums fräscha och moderna lokaler på universitetsområdet i Växjö.

   Vi är dessutom lika många kvinnor som män med olika erfarenheter och bakgrund. I teamet återfinns flera serientreprenörer och prisade samt erkända ledare med lång erfarenhet från olika branscher och företag. Dessa blandas upp med unga talanger som får utvecklas hos oss och av våra erfarna medarbetare.

   Sök!
   Tjänsten är på heltid på vårt kontor i Växjö. Är du intresserad av att bli en del av vårt team så mailar du ditt CV och ett mail där du berättar mer om dig själv till vår VD Therese. 

   Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss: Therese Lundstedt, VD: therese.lundstedt@colix.se eller 0702-30 24 06

    

   Boka en demo

   Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna andra kunders mobilappar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att ge dig en känsla för hur en app för dig och ditt företag skulle kunna se ut. En digital demo tar ca 15-30 minuter. Boka genom att fylla i formuläret eller genom att maila Linn direkt.

   linn.karlsson@colix.se