Våra påskpresenter – resursbokning och Mobilt BankID | Colix Systems

Våra påskpresenter – resursbokning och Mobilt BankID

Våren ångar på här på Colix, och vi ser nu fram emot en avkopplande påskhelg.

På marknadssidan känner även vi till viss del av Corona-effekten i form av att en del kunder skjuter på sina beslut att investera i moderna appar. Men vi har samtidigt också förmånen att få hälsa många nya kunder välkomna till oss.

På utvecklingssidan har vi lagom till påsk klart med två nya och mycket efterfrågade nyheter.

 

Colix Bokning

Den första är vår nya produkt för resursbokning, Colix Bokning. Produkten är flexibel och kan hantera bokning av flera olika typer av resurser, exempelvis:

  • Tennis-, badminton- och padelbana
  • Frisör, massör, naprapat
  • Konferensrum, tvättstuga, festlokal
  • Plats på utbildning, bussresa, gruppträning

 

Mobilt Bank-ID

Den andra stora nyheten är att vi byggt in stöd för Mobilt BankID. Nu kan våra kunder, och våra kunders användare, enkelt logga in till sina appar med Mobilt BankID. Även inloggning till vårt publiceringsverktyg, där våra kunder hanterar sina appar, kan ske med Mobilt BankID.

Stödet för Mobilt BankID omfattar även signering av dokument. Dokument som laddas upp och lagras hos oss kan signeras av en eller flera parter, en bra lösning för olika typer av avtal och andra dokument.

Det mesta av det vi utvecklar kommer som tips och idéer från våra kunder. Vi vill rikta ett stort och varmt tack till våra kunder som med engagemang och omtanke kontinuerligt ger oss värdefull feedback och förslag som förbättrar och utvecklar vårt erbjudande.

Nu ser vi fram emot en lugn och avkopplande påskhelg. Efter helgen är vi tillbaka igen, för att med full kraft arbeta vidare med det vi gillar allra bäst, att hela tiden utveckla vårt erbjudande och hälsa nya kunder välkomna.

Till sist vill jag passa på att önska alla kunder och andra Colix-vänner en skön och avkopplande påskhelg.

Bästa hälsningar!
Jens Collskog

Scroll to Top

Nyfiken på vad som händer på Colix?

Registrera dig till vårt nyhetsbrev!