Villkor | Colix Systems

Villkor

Unika lösningar för varje kund

Varje ny kund får en personlig kontakt hos oss, och första steget är att man tillsammans går igenom vilka förväntningar, behov och önskemål som finns för den produkt man beställt.

Oslagbara priser

Med en standardplattform i botten och möjlighet till skräddarsydd anpassning för varje kund kan vi erbjuda unika produkter för varje kund till oslagbara priser. Samtliga produkter från Colix abonneras för en fast månadsavgift. Månadsavgiften faktureras kvartalsvis i förskott.

Inga uppsägningstider

Vidare har vi inga uppsägningstider på våra produkter, eftersom vi helt enkelt vill att våra kunder ska stanna kvar hos oss för att man vill det, inte för att man är bunden.

Allt ingår

I abonnemangsavgiften för våra produkter ingår allt man behöver, drift, underhåll, kontinuerlig vidareutveckling och support. Vi garanterar att våra kunders produkter ständigt moderniseras och utvecklas i takt med den tekniska utvecklingen. Man behöver således inte vara orolig för att en produkt från oss ska bli omodern eller sluta fungera exempelvis när mobiltillverkarna släpper nya versioner av sina operativsystem.

Personlig kontakt

Vi tror på att ha en personlig relation med våra kunder. När du blir kund till Colix får du kontakt med en av våra rådgivare, som sedan är med dig genom hela processen fram till att din produkt är klar att tas i bruk.

I ditt abonnemang ingår tillgång till support när det uppstår frågor eller funderingar kring våra produkter. Du väljer själv på vilket sätt du föredrar att kommunicera med oss. Oavsett om du väljer chat, mail eller telefon så får du personlig service av våra rådgivare.

Scroll to Top