VARFÖR COLIX | Colix Systems

Varför ska du välja Colix?

Kraftfull och flexibel plattform

Colix har under cirka 3 års tid utvecklat en plattform som består av en mängd olika moduler och funktioner. På plattformen kan man skapa system som kan paketeras såväl som mobilappar som webbaserade system som man använder i sin vanliga webbläsare på datorn, läsplattan eller mobiltelefonen. Colix plattform är kraftfull och kompetent men ändå enkelt att lära sig och att använda. Plattformen är flexibel för att kunna möta de flesta behov och önskemål vad gäller bl a design och innehåll.

Unika lösningar för varje kund

Varje ny kund får en personlig kontakt hos oss, och första steget är att man tillsammans går igenom vilka förväntningar, behov och önskemål som finns för den produkt man beställt.

Oslagbara priser

Med en standardplattform i botten och möjlighet till skräddarsydd anpassning för varje kund kan vi erbjuda unika produkter för varje kund till oslagbara priser.

Inga uppsägningstider

Vidare har vi inga uppsägningstider på våra produkter, eftersom vi helt enkelt vill att våra kunder ska stanna kvar hos oss för att man vill det, inte för att man är bunden.

Allt ingår

I abonnemangsavgiften för våra produkter ingår allt man behöver, drift, underhåll, kontinuerlig vidareutveckling och support. Vi garanterar att våra kunder produkter ständigt moderniseras och utvecklas i takt med den tekniska utvecklingen. Man behöver således inte vara orolig för att en produkt från oss ska bli omodern eller sluta fungera exempelvis när mobiltillverkarna släpper nya versioner av sina operativsystem.

Personlig kontakt

Vi tror på att ha en personlig relation med våra kunder. När du blir kund till Colix får du kontakt med en av våra rådgivare, som sedan är med dig genom hela processen fram till att din produkt är klar att tas i bruk. I ditt abonnemang ingår tillgång till support när det uppstår frågor eller funderingar kring våra produkter. Du väljer själv på vilket sätt du föredrar att kommunicera med oss. Oavsett om du väljer chat, mail eller telefon så får du personlig service av våra rådgivare.

Vår kundprocess

Om du är intresserad av någon eller några av de produkter vi har att erbjuda rekommenderar vi att du fyller i vår intresseanmälan inne på respektive produktsida eller kontaktar oss via info@colix.se. Du blir kontaktad av en av våra rådgivare och tillsammans går ni igenom vilken/vilka produkter ni är intresserade av och vilka behov och önskemål ni har. Därefter får ni ett affärsförslag från oss, med beskrivning av produkten, pris och övriga villkor.
Beställer gör du enklast genom att svara på det affärsförslag vi skickat.
När du valt att bli kund till Colix blir du kontaktad av en av våra rådgivare. Ni går tillsammans igenom era behov och önskemål kring innehåll, design, struktur för den lösning ni valt.
Utifrån era behov och önskemål skapar vi en första prototyp på er lösning. Vi går tillsammans igenom prototypen och diskuterar eventuella förändringar. Vi justerar och kompletterar efter vad vi kommer fram till under samtalet, och går därefter igenom den nya prototypen.
Om det exempelvis ska läggas upp användare och användargrupper med olika behörigheter i produkten hjälper vi till med det också. Vi går tillsammans igenom vilka möjligheter som finns och hur vi på bästa sätt skapar detta i er produkt.
Om produkten ska levereras som mobilapp sköter vi hela processen med att få appen på plats i App Store och/eller Google Play. Vi levererar sedan produkten tillsammans med eventuella inloggningsuppgifter, dokumentation mm. Vi går också igenom hur ni själva kan arbeta med produkten för att kontinuerligt ändra och lägga till innehåll, design, användare mm.
Drift, underhåll, kontinuerlig vidareutveckling och support ingår alltid i våra abonnemang. Du är alltid välkommen att kontakta oss när det dyker upp frågor eller funderingar kring oss och våra produkter.
Scroll to Top

Nyfiken på vad som händer på Colix?

Registrera dig till vårt nyhetsbrev!