”Vi är en del av 10 000 människors arbetsdag”

Unika användare av Colix-appar. 

Colix ökar antalet kunder med stormsteg och har nu nått 10 000 unika användare. Användarna är anställda i Colix kundföretag och loggar alla in i sin unika Colix-app som bär det egna företagets logotyp och utvalda funktioner medan den tekniska plattformen är densamma för alla kunder.

Vårt mål är att göra arbetsdagen smidigare för våra kunder och deras medarbetare. Att vi nu är del av 10 000 människors vardag är vi väldigt stolta över, säger Therese Lundstedt, vd för Colix.

Antalet åkerier och lastbilscentraler som är Colix-kunder ökar stadigt varje månad. Även byggbolag och bussbolag blir allt fler i kundlistan. Gemensamt har dessa branscher att deras medarbetare befinner sig ute på fält under sina arbetsdagar utan datorer och ofta inte heller tillgång till företagens administrationssystem. Tack vare en Colix-app har de med sig kontoret i fickan, kan enkelt hitta viktig information, rapportera in allt ifrån arbetsmiljöavvikelser, lagkrav, skador på fordon eller materialuttag eller hålla kontakten med kollegorna.

Vårt viktigaste fokus i år är just att få igång våra kunders slutanvändare så att de verkligen nyttjar sin Colix-app. Vi lägger därför stora resurser på att hjälpa företagen igång, att förklara hur apparna ska användas och hjälper även företagen med tips och trix som kan skapa en bättre företagskultur och ett högre engagemang med hjälp av sitt nya digitala verktyg. Det gynnar både oss, kunderna och appanvändarna som vi ser det, säger Therese Lundstedt.

Therese Lundstedt, VD Colix.