Om oss | Colix Systems

Om företaget

Colix Systems grundades hösten 2017 i Växjö av Jens Collskog och Peter Lindberg, båda med mångårig erfarenhet av liknande verksamhet. Sedan starten har vi utvecklat en kraftfull och flexibel plattform för mobil-appar och andra system. Under utvecklingen har vi haft ett tiotal kunder engagerade som kravställare och testpiloter, för att säkerställa att vår plattform är tillräckligt kraftfull och flexibel för att kunna möta många målgruppers behov och önskemål.

Våren 2019 lanserade vi vår plattform för marknaden, och har sedan dess fått in kunder från många olika målgrupper, företag i olika branscher, idrottsföreningar, bostadsrättsföreningar, eventarrangörer, branschorganisationer mm.

Vår ambition är att kunna förse företag, föreningar mm med kraftfulla, flexibla, moderna och prisvärda mobilappar och andra system.

Saknar du någon produkt i vårt sortiment? Vi utvecklar kontinuerligt nya produkter på vår plattform, och kanske just den produkt du saknar är på väg ut på marknaden. Kontakta oss gärna för mer information.

Lär känna oss på Colix lite bättre

Vi på Colix

Jens Collskog

Grundare och VD

Peter Lindberg

Grundare och Utvecklingschef

My Gustafsson

Försäljning och Support

Linn van der Hoek Karlsson

Webbdesign och Försäljning

Jesper Bergström

Systemutvecklare

Agnes Vidal

Systemutvecklare

Kristofer Nylander

Systemutveckling

Jessica Barrington

Studentmedarbetare

Erika Blennow

Studentmedarbetare

Vill du bli en del av gänget?

Vårt koncept

Samtliga produkter från Colix bygger på vår egenutvecklade plattform. Plattformen kombinerar kraftfull funktionalitet med flexibilitet i såväl funktion som design. Detta innebär att vi tillsammans med varje kund kan anpassa en lösning efter just deras behov och önskemål.

Vidare är plattformen byggd för att kunna användas via flera olika kanaler. Våra produkter kan användas både som mobilapp i telefon och läsplatta samt som webbaserade produkter via webbläsaren i en dator, läsplatta eller telefon.

Det inbyggda behörighetssystemet gör att man i samma lösning kan ha vissa delar som är öppna och tillgängliga för alla användare, medan vissa delar kan vara tillgängliga endast för utvalda användare.

Ytterligare en fördel med vår plattform är att det är enkelt att växa vidare med ny funktionalitet och fler användare när behoven växer. Alla moduler är helt integrerade med varandra och ingen data behöver dubbelregistreras.

Vi har också utvecklat ett öppet och modernt så kallat API vilket gör att man enkelt kan importera och exportera data mellan våra och andra leverantörers system.

På plattformen har vi idag skapat närmare 20 olika standardprodukter som i många fall är utvecklade tillsammans med representanter från de olika målgrupper som produkterna är avsedda för. Läs mer om våra produkter HÄR

Med en gemensam plattform med stor flexibilitet kan vi erbjuda kund- och målgruppsanpassade produkter till mycket attraktiva villkor. Kontakta oss gärna för mer information.

Scroll to Top

Nyfiken på vad som händer på Colix?

Registrera dig till vårt nyhetsbrev!