Colix och Växjö Lakers Hockey i samarbete

Johan Markusson, VD Växjö Lakers och Jens Collskog, tf VD Colix     

Det snabbväxande Växjöföretaget Colix och Växjö Lakers har tillsammans utvecklat en skräddarsydd app- och webbaserad lösning för Växjö Lakers internkommunikation. Lösningen omfattar alla bolag i Växjö Lakers koncern och kommer successivt att tas i bruk under hösten.

Växjö Lakers organisation är komplex. Den präglas samtidigt av ett högt tempo och det är mycket som händer hela tiden. I takt med att vår organisation växer är det en allt större utmaning att ha en effektiv och fungerande internkommunikation. Tillsammans med Colix har vi nu skapat en skräddarsydd lösning som gör det enklare för oss att ha en snabb, lätthanterlig och proffsig internkommunikation. Lösningen vi skapat tillsammans med Colix ger oss en bättre struktur och mer kontroll på viktiga dokument, information, nyheter och allt annat som behöver fungera enkelt och effektivt.
– Johan Markusson, VD Växjö Lakers Hockey

Vår app- och webbaserade plattform för kommunikation, dokumentation och information passar perfekt för en organisation som Växjö Lakers Hockey. Det är en stor utmaning att ha en fungerande internkommunikation i en komplex organisation, samtidigt som organisationen växer och kraven på information och delaktighet ökar. Tillsammans har vi, baserat på vår plattform, skapat en skräddarsydd lösning som kommer ge Växjö Lakers koncern en snabb, effektiv och kraftfull internkommunikation.
– Jens Collskog, tf VD Colix Systems

För mer information, kontakta:
Johan Markusson, VD Växjö Lakers Hockey
johan.markusson@vaxjolakers.se
0702-276061

Jens Collskog, tf VD Colix Systems
jens.collskog@colix.se
0733-632300

Läs mer om Colix samarbeten och partners här.