Teamet växer med tre nya stjärnor

Adam Christenson, Albin Arvidsson och Ida Bengtsson

Colix fortsätter att takta framåt och växer sig större. Inte bara i antalet nöjda kunder utan även i antalet anställda. Under året har det tillkommit både utvecklare, digital marknadsförare, testare och CFO och nu anställs ytterligare tre colixare.  

Våra kunder är det viktigaste vi har och i takt med ökat kundantal växer även vår kundsupport för att alltid kunna ge det absolut mest kärleksfulla kundbemötandet. Nu anställs därför Ida Bengtsson med flera års tidigare erfarenhet inom kundservice och som närmast kommer från studier på Linneuniversitetet. 

Adam Christenson är nyexaminerad på Linneuniversitetet inom systemvetenskap och kommer att utöka vårt kund- och produktionsteam. Adam kommer som kundansvarig att möta våra nya kunder och bygga deras appar. 

Vår utveckling av plattformen ökar och vi har under 2023 utvecklat och förbättrat vår produkt med flera funktioner, bland annat en lösning för att hantera kraven kring visselblåsning. Under hösten ökar vi takten och anställer Albin Arvidsson, han är en erfaren utvecklare med flera års erfarenhet från bl.a. Visma och Play’n Go.   

Colix har stora tillväxtambitioner och har i dagsläget kunder över hela Sverige. Teamet består idag av närmare 20 medarbetare. Företagets grundare Peter Lindberg och Jens Collskog arbetar fortfarande aktivt i företaget som sedan två år tillbaka drivs av Therese Lundstedt som VD med Kristin Kaasen som produkt- och utvecklingschef. 

Vi letar efter fler kollegor, främst till vårt utvecklingsteam. Se våra lediga tjänster här.