Vi anställer och investerar i våra kunder

Jesper Axelsson, Hampus Johansson, Sara Solnevik och Jesper Arnesson. 

Colix har under det senaste året vuxit i antal kunder, bytt ramverk, lanserat ny funktionalitet och genomfört en nyemission. Nu tar vi nästa steg och investerar ännu mer i våra kunder när vi nyanställer fyra medarbetare till vår avdelning för kund, support och försäljning.

En efterlängtad förändring är att vi nu har en Customer Success Manager på plats som även ansvarar för vår kundsupport. Det är Hampus Johansson som närmast kommer från IKEA och studier på Linnéuniversitetet som axlar rollen och som kommer att ta hand om alla befintliga kunders frågor och funderingar från och med nu.

De nya kunder som ska komma igång och få sina egna Colixappar kommer också att möte två nya ansikten då Sara Solnevik och Jesper Axelsson ansluter till Colix team för nya kunder och approduktion. Sara har erfarenhet från bland andra Skanska och Svenssons i Lammhult. Jesper har studerat vid Linnéuniversitetet och även varit egenföretagare inom golfsporten.

För att kunna nå nya kunder utökas även försäljningsteamet med Linn van der Hoek-Karlsson, tidigare kundansvarig på Colix och Jesper Arnesson som tidigare arbetat på Småländska Bil och Idrottskliniken.

Colix har stora tillväxtambitioner och har i dagsläget kunder över hela Sverige. Teamet består idag av 15 medarbetare på heltid. Företagets grundare Peter Lindberg och Jens Collskog arbetar fortfarande aktivt i företaget som sedan ett år tillbaka drivs av Therese Lundstedt som VD. Sedan i maj i år återfinns Kristin Kaasen som produkt- och utvecklingschef.

Vi letar efter fler kollegor, främst på IT-utvecklingssidan. Se våra lediga tjänster här

Inläggets författare

Therese Lundstedt

Therese är en prisad företagsledare, bland annat utsedd till Framtidens kvinnliga ledare. Hon har genom åren drivit flertalet bolag som VD och som styrelseledamot och har stor erfarenhet från att driva tillväxt, digital försäljning, förändringsarbete, ledarskap och hållbarhet. Ämnen hon även föreläser om. Therese är VD för Colix.

Boka en demo

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna andra kunders mobilappar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att ge dig en känsla för hur en app för dig och ditt företag skulle kunna se ut. En digital demo tar ca 15-30 minuter. Boka genom att fylla i formuläret eller genom att maila Linn direkt.

linn.karlsson@colix.se