Ingen vanlig apptillverkare.

SKRÄDDARSYTT & NYCKELFÄRDIGT

Vi hjälper er. Med allt.

Det är sant. Vi är i det närmaste besatta av att förstå våra kunders vardag, problem och behov. Om ni berättar för oss hur ni jobbar idag så berättar vi hur vi kan bygga en skräddarsydd app som digitaliserar era egna interna processer eller som kan hjälpa er att möta era kunder.

Vi har idag hundratals kunder som abonnerar på sin egna variant av en Colix-app. Baksidan och tekniken är densamma för alla kunder, utseendet är kundens egna. På så sätt kan man säga att våra appar är nyckelfärdiga och skräddarsydda på en och samma gång.

Så här fungerar det

SKRÄDDARSYTT & NYCKELFÄRDIGT

Vi hjälper er. Med allt.

Det är sant. Vi är i det närmaste besatta av att förstå våra kunders vardag, problem och behov. Om ni berättar för oss hur ni jobbar idag så berättar vi hur vi kan bygga en skräddarsydd app som digitaliserar era egna interna processer eller som kan hjälpa er att möta era kunder.

Vi har idag hundratals kunder som abonnerar på sin egna variant av en Colix-app. Baksidan och tekniken är densamma för alla kunder, utseendet är kundernas egna. På så sätt kan man säga att våra appar är nyckelfärdiga och skräddarsydda på en och samma gång.

Så här fungerar det

Våra produkter och tjänster

Vi erbjuder nyckelfärdiga funktioner och teknik som vi skräddarsyr till en app specifik för just dig som kund med er logotyp, färger och bilder. Vi har flera färdiga kundlösningar som passar de allra flesta företag. Inspireras av dem eller hojta om du vill skapa något helt nytt. Kanske kan vi hjälpa dig.

För medarbetarna

En personalapp låter dig kommunicera nyheter, chatta internt, hantera all dokumentation, ta emot sjukanmälningar, skicka ut enkäter, hantera nya medarbetare…
Läs mer

För kunderna

Låt kunderna kontakta er, inspireras, beställa, läsa mer, ha sina egna filarkiv, interagera med er och mycket mer i er egna app anpassad för att passa era kunder och flöden.
Läs mer

För kommunikationen

Att hålla hyresgäster, köpare av bostadsrätter, styrelser, medlemmar mfl informerade och att lyckas nå igenom bruset är svårt. Med en egen app är det lättare.
Läs mer

Det går undan

Vi bygger en app- och webblösning med er logotyp, färger och anpassat innehåll för dig och ert bolag på två veckor från uppstart.

Vi vet hur

Vi har byggt appar till hundratals företag och har förslag på hur vi skapar en app som hjälper er spara tid och öka era intäkter.

Betala lagom

Du betalar bara en kostnad för uppstart och därefter prenumererar ni på er app. Säg upp den när helst du vill.

Vi hjälper er

Ni kommer själva att klara av att hantera er app. Men vill du ha hjälp så finns vi här. Vi har Sveriges bästa support. Det är sant!

PRODUKTUTVECKLING

Tack vare våra kunder

För att kunna ta fram appar med funktioner som verkligen efterfrågas så har vi utvecklat våra produkter nära tillsammans med våra första kunder. Tillsammans med företag från sektorer såsom bygg, retail, transport, fastigheter och medlemsorganisationer har vi stött och blött idéer, tankar och problem.

Lösningarna hittar du idag implementerade i vår tekniska plattform som kommer alla kunder tillgodo. Vi fortsätter självklart jobba på samma sätt och tar bara fram nya funktioner och förbättringar som våra kunder behöver eller efterfrågar.

Läs mer om våra kunder

Inspireras av våra kunder

Snabbväxande och småländska

Colix grundades 2017 av serieentreprenörerna Jens Collskog och Peter Lindberg. Under åren som följt har många unga talanger anslutit till bolaget som vuxit både i antal anställda, antal kunder och i tekniskt omfång. Vi är idag ett ungt, snabbväxande och modernt Saas-bolag som är grundat och finns i Växjö. Vår mjukvaruplattform är basen i de mobilappar och andra lösningar vi utvecklar för våra kunder.

Många av våra kunder använder Colix lösning för att digitalisera interna processer, möjliggöra kontoret på fickan, underlätta HR-processer samt för att skapa kunddialog. Våra kunder som återfinns inom vitt skilda branscher såsom bygg- och fastighet, åkeri- och besöksnäringen och bostadsrätts- och idrottsföreningar.

Läs mer om Colix 

Vi visar dig gärna

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna vår demo och tidigare app- och webblösningar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att få en bättre koll och känsla för hur slutresultatet skulle kunna bli för dig och ditt företag. En kortare demo tar 30 minuter och kan göras digitalt. Boka en så visar vi dig snabbt och lätt.

Boka en demo!

Hör av dig till oss

När man väljer nya teknikleverantörer vill man såklart inte köpa grisen i säcken. Vi vet, vi har varit i samma sits många gånger. Just därför har vi byggt ett helt team med fantastiska kundansvariga som står redo och som du mer än gärna får höra av dig till om du har frågor eller funderingar kring våra digitala lösningar, tekniken, bolaget Colix eller annat.

Hör av dig

Varför välja Colix?

Det finns massor av leverantörer när det kommer till app- och webblösningar. Vi tycker själva att vårt upplägg är både bra och schysst. Det är skapat för att vara kundvänligt på riktigt. Dessutom vet du som alltid vad du ska betala och vad du får hos oss. Som grädde på moset så får du Sveriges mest kärleksfulla support på köpet. Fler skäl om varför du ska välja Colix…

Läs mer