Colix bygger app till Östers IF

Natalie Serrate, Försäljnings- och marknadschef Östers IF och Therese Lundstedt, VD Colix

Colix är ett av snabbt växande SaaS-bolag som hjälper företag och organisationer att digitalisera processer som tidigare skett via papper och penna, informationslappar och möten. Genom ett nytt samarbete med anrika fotbollsklubben Östers IF skapar nu Colix en app som kommer att underlätta för klubben och dess kansli i vardagen men även under matchdagarna då många volontärer ska samordnas och informeras.

Vi är så glada över att få en helt egen Östers-app. Att den dessutom kommer att hjälpa oss bli mer effektiva och göra det lättare att informera och samordna alla våra medarbetare och matchvoluntärer känns fantastiskt. Vi kommer att spara massor av tid! , säger Natalie Serrate, Försäljnings- och marknadschef på Östers IF.

Colix egenutvecklade plattform gör det möjligt att skapa skräddarsydda appar och webblösningar. Idag har bolaget hundratals kunder som återfinns inom åkeri- och transportnäringen, bygg- och fastighetsbranschen, samt andra vitt skilda branscher och idrottsorganisationer. Många av kunderna använder Colix lösning för att digitalisera interna processer, möjliggöra kontoret på fickan, underlätta HR-processer samt skapa kunddialog.

Colix har sedan tidigare även ett samarbete med Växjö Lakers och flertalet golfklubbar runt om i Sverige.

Vi är så glada över att få samarbeta med en av Sveriges äldsta fotbollsklubbar och ser mycket fram emot att se hur deras Colix-app kommer att underlätta klubbens vardag samt hur den kan frigöra tid och kraft till annat, säger Therese Lundstedt, VD Colix

 

För frågor, kontakta

Therese Lundstedt
VD Colix
070-230 24 06

Natalie Serrate
Försäljnings- och marknadschef Östers IF
070-225 28 46