Colix satsar på de befintliga kunderna och skapar en modern och kärleksfull kundsupport

Hampus Johansson, tillträdande Customer Success Manager på Colix. 

Småländska Saas-bolaget Colix fortsätter att gasa på sin tillväxtresa och lägger nu mer fokus på de befintliga kunderna då en ny avdelning för kundsupport skapas och rekrytering sker.

Hampus Johansson med erfarenhet från support på IKEA blir ny Colix Customer Success Manager på Colix och den som kommer att leda arbetet med att upprätta en kundnära support som ska jobba nära de befintliga kunderna för att inte bara reda ut frågor och problem men också för att identifiera förbättringsområden och hjälpa kunderna på de sätt de själva önskar.

Vi har en bevisat väl fungerande produkt och hundratals nöjda kunder. Nu är det hög tid att ta hand om deras frågor och önskemål på ett ännu bättre, kundanpassat, glatt och strukturerat sätt. Mitt mål är att det ska vara en ren fröjd att kontakta Colix med supportärenden, säger VD Therese Lundstedt

Colix grundades 2017 av serieentreprenören och Fortnox-medgrundaren Jens Collskog och IT-entreprenören Peter Lindberg. Bolagets egenutvecklade plattform gör det möjligt att skapa skräddarsydda appar och webblösningar. Idag har bolaget ett hundratal kunder som återfinns bland annat inom bygg– och fastighetsbranschen, åkeri– och besöksnäringen och bostadsrättsföreningar. Många av kunderna använder Colix lösning för att digitalisera interna processer, möjliggöra kontoret på fickan, underlätta HR-processer samt skapa kunddialog.

I augusti 2021 anslöt den erfarna småbolags-vd:n och näringslivsprofilen Therese Lundstedt till Colix som ny VD. Därefter har många unga talanger anslutit till bolaget. I maj började bolagets nya Produkt- och utvecklingschef Kristin Kaasen. Nu ansluter Hampus Johansson, tidigare IKEA och student på EBD-programmet på Linnéuniversitetet till Colix.

Jag tror på Colix och ser verkligen fram emot att ta med mig min erfarenhet från kundsupport in i ett nytt sammanhang där vi bygger allt från början och kan vara kreativa och låta kunden stå i fokus på riktigt, säger Hampus Johansson.

Hampus Johansson tillträder som ny Customer Success Manager i augusti.

För frågor;

Therese Lundstedt
VD Colix
070-230 24 06
therese.lundstedt@colix.se