Vi söker: juniora säljare och mötesbokare

Colix är ett ungt, snabbväxande och modernt Saas-bolag som är grundat och finns i Växjö. Vi har utvecklat en unik mjukvaruplattform som är basen i ett flertal olika mobilappar och andra lösningar vi utvecklar för våra kunder som idag är ett hundratal i olika branscher. Inför framtiden är planen att växa rejält och vi vill därför få flera nya kollegor. Idag är vi drygt tio heltidsanställda och lika många deltidsanställda studenter på vårt nya utbyggda kontor som återfinns i Videums fräscha och moderna lokaler på universitetsområdet i Växjö. Vi är dessutom lika många kvinnor som män med olika erfarenheter och bakgrund.

Vem söker vi?
På Colix gillar vi att ha kul på jobbet och är väldigt målmedvetna därför är vi ganska petiga när det kommer till vem som jobbar hos oss. Ett stort eget driv, nyfikenhet, vilja att lära, samarbetsförmåga och ett stort hjärta för våra kunder, våra tjänster och övriga kollegor är ett måste. Som mötesbokare hos oss måste du vara en riktig vinnarskalle som alltid jobbar hårt för att nå och överträffa dina försäljningsmål. 

Vem trivs hos oss?
För att passa på Colix behöver du trivas i ett mindre team där varje medarbetares insats har mycket stor påverkan på det totala resultatet. Du ska gilla att ta stort ansvar och är en född problemlösare.

Vad söker vi?
Vi söker juniora säljare och mötesbokare som tillsammans med det befintliga försäljningsteamet ansvarar för att boka demos av Colix app- och webblösning. Du jobbar ca 15 timmar per vecka och bestämmer själv vilka dagar som passar med ditt övriga schema. 

Tjänsten som mötesbokare
Du kommer ha en  viktig roll inom Colix då försäljning ligger i vårt DNA och de kommande åren kommer att präglas av kraftig försäljningstillväxt. Ditt jobb omfattar bland annat att:

 • Ringa kalla samtal på prioriterade kundsegment
 • Inspirera företagsledare i vitt skilda branscher till digitala lösningar
 • Arbeta i vårt CRM-verktyg 
 • Ansvara för att du når dina uppsatta mål och håller satta deadlines
 • Tillsammans med övriga försäljningsteamet ansvara för utveckling och förbättring av arbetssätt och processer

Vem är du?

Du:

 • är passionerad när det kommer till försäljning – du älskar att sätta nya affärer
 • har erfarenhet som mötesbokare och/eller telefonsäljare
 • är en vinnarskalle som vill nå dina mål
 • du är öppen för feedback och vill hela tiden bli bättre på det du gör
 • är en leveransmaskin som älskar att leverera, är självgående men gärna tar råd från dina kollegor
 • är ordningsam när det kommer till att följa processer och dokumentera ditt arbete


Placering 

Vi har vårt kontor på Videum Science Park i Växjö nära universitetet. 

Vi slår till när vi hittar rätt person!
Är du intresserad av att bli en del av vårt team så mailar du ditt CV och ett mail där du berättar mer om dig själv till vår VD Therese senast den 15 februari. Så snart vi hittar rätt person slår vi till så hör av dig redan idag. Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss:

Therese Lundstedt, VD: therese.lundstedt@colix.se eller 0702-30 24 06

 

Boka en demo

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna andra kunders mobilappar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att ge dig en känsla för hur en app för dig och ditt företag skulle kunna se ut. En digital demo tar ca 15-30 minuter. Boka genom att fylla i formuläret eller genom att maila Linn direkt.

linn.karlsson@colix.se