Bli Colix Partner! | Colix Systems

Bli Colix Partner!

De senaste månaderna har vi varit i kontakt med flera företag som på olika sätt vill modernisera och effektivisera sin verksamhet, inte minst sina erbjudanden och leveranser till sina kunder. Ambitionen att effektivisera och modernisera finns på många håll, men kanske inte tiden, kunskapen eller ekonomin att utveckla en egen lösning.

 

Som en följd av dessa kontakter har vi nu sjösatt ett tiotal samarbeten där vår plattform och våra produkter används för att bredda, modernisera och effektivisera samarbetet mellan en leverantör och deras kunder. Responsen från dessa samarbeten har hittills varit mycket positiv.

 

Därför lanserar vi nu konceptet Colix Partner där vi paketerar våra partnersamarbeten på ett mer strukturerat sätt. Tanken med Colix Partner är att erbjuda vår plattform och våra produkter för olika ändamål där vi kan hjälpa till med att bredda och modernisera samarbetet mellan en leverantör och dess kunder.

Bland våra nuvarande Colix Partners finns exempelvis:

  • Leverantörer av kunskap inom olika områden (HR, ekonomi, träning, kost mm) som nu kan välja att leverera sin kunskap förpackad i en modern app och/eller webblösning.
  • Portaler som samlar flera aktörer i en och samma lösning där man kan marknadsföra sig, dela dokument, information, formulär mm, men där man också kan ha sin egen del för sin personal, sina kunder eller återförsäljare.
  • Leverantörer som är inriktade på en specifik målgrupp och där våra produkter kan innebära en modernisering och breddning av erbjudandet till denna målgrupp.

 

Fördelarna som våra partners får med vårt samarbete är bland annat:

  • En mer modern och effektiv leverans vilket gagnar både vår partner och deras kunder.
  • En mer skräddarsydd lösning för varje kund, vilket stärker relationen mellan vår partner och deras kunder.
  • Möjlighet till en bredare och mer komplett leverans där vår partner kan täcka en större del av kundernas behov.
  • En ny intäktskälla där vår partner kan ta mer betalt för det ökade kundvärdet de levererar.

 

Har du en verksamhet där vi med vår tekniska plattform kan hjälpa dig att stärka eller komplettera ditt erbjudande, förbättra eller förenkla din leverans, eller ge dig andra nya fördelar och möjligheter? Tveka inte att höra av dig så tar vi en förutsättningslös diskussion och ser om vi kan hitta ett vinnande samarbete.

 

Bästa hälsningar!

Jens Collskog

VD Colix Systems AB

jens.collskog@colix.se

0733-632300

 

Scroll to Top

Nyfiken på vad som händer på Colix?

Registrera dig till vårt nyhetsbrev!