För dig som Colix-kund

På den här sidan samlar vi information, länkar, tips och trix för dig som är Colix-kund. Vi jobbar hela tiden med att göra det lättare att vara kund, med att tipsa och inspirera er till att använda era Colix-appar på ett sätt som gör era användare mer aktiva och följer era instruktioner, processer och er kommunikation.

Vi hoppas att ni gillar det! Och att ni tipsar oss om vad vi skulle kunna göra mer av, hjälpa er med och utveckla ytterligare. 

Genväg till inloggning

Colix Gör det själv-portal

Vi vet att det ibland kan vara svårt att navigera rätt i vårt adminverktyg, särskilt att utföra ändringar eller tillägg som man sällan gör. Därför finns vår Gör det själv-portal. I portalen hittar du instruktionsfilmer och lathundar som hjälper dig navigera, ändra och lägga till funktionalitet på rätt sätt.

Alla som är administratörer till en Colix-app bjuds in till Colix Gör det själv-portal. Du loggar in med samma inloggning som du använder till er app och till adminverktyget.

Vi hjälper dig!

Du behöver inte klara allt själv.Har du frågor eller funderingar så finns alltid vår kärleksfulla support nära till hands. Vi visar dig eller hjälper dig utföra dina ändringar på ett kick. 

Inspiration och tips