Hur går det till att bygga en app via Colix?

Vi vill gärna hävda att vi är otroligt smidiga att samarbeta med och att vara kund till. Vi kan skapa en skräddarsydd digital app- eller webblösning till en ny kund på två veckor. Så här går det till:

Steg 1:

Vårt samarbete börjar med ett uppstartsmöte fysiskt eller digitalt där ni berättar om ert företag, er vardag, problem, behov och önskemål. Vi på Colix har byggt hundratals appar till företag i vitt skilda branscher så med all säkerhet har vi input och tankar till er kommande app redan vid detta möte.

Steg 2:

Ni förser oss med er logotyp, färger och innehåll såsom texter, bilder, enkäter, osv som ni använder er av.

Steg 3:

Efter ca 1 vecka tar vi ett avstämningsmöte. Till detta tillfälle har er skäddarsydda app börjat bli verklighet. Ni får på detta möte chansen att se de olika flödena och digitala processerna och ge feedback på vad ni saknar eller vill ändra. Eventuella förändringar förs in i er lösning och appen görs färdig för publicering.

Steg 4:

Våra lösningar kan levereras både som appar och som webblösningar. Era appar publicerar vi på App Store och Google Play. Vi bjuder även in de användare ni önskar ska få tillgång till appen om det är en privat sådan. Om appen är publik ser vi till att användarvillkor och övrigt finns på plats innan ni låter era kunder och andra besökare ladda ner appen.

Steg 5:

Vi utbildar de personer hos er som ska vara administratörer för appen så att ni enkelt kan hantera denna för era behov. Det kan exempelvis handla om hur ni lägger till och tar bort användare, ändrar texter, osv. Om det kör ihop sig så kan man alltid höra av sig till Colix support som står redo att hjälpa er på rätt väg. Drift, underhåll och support ingår alltid i våra abonnemang.

Boka en demo med Linn

Enklaste sättet att förstå hur vår plattform fungerar och hur vi på Colix kan hjälpa dig och ditt bolag är genom att få en demonstration av app- och webblösningar vi tidigare byggt. Hör av dig så hittar vi en tid för ett kortare digitalt möte!

 

Vi visar dig gärna

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna vår demo och tidigare app- och webblösningar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att få en bättre koll och känsla för hur slutresultatet skulle kunna bli för dig och ditt företag. En kortare demo tar 30 minuter och kan göras digitalt. Boka en så visar vi dig snabbt och lätt.

Boka en demo!

Hör av dig till oss

När man väljer nya teknikleverantörer vill man såklart inte köpa grisen i säcken. Vi vet, vi har varit i samma sits många gånger. Just därför har vi byggt ett helt team med fantastiska kundansvariga som står redo och som du mer än gärna får höra av dig till om du har frågor eller funderingar kring våra digitala lösningar, tekniken, bolaget Colix eller annat.

Hör av dig

Varför välja Colix?

Det finns massor av leverantörer när det kommer till app- och webblösningar. Vi tycker själva att vårt upplägg är både bra och schysst. Det är skapat för att vara kundvänligt på riktigt. Dessutom vet du som alltid vad du ska betala och vad du får hos oss. Som grädde på moset så får du Sveriges mest kärleksfulla support på köpet. Fler skäl om varför du ska välja Colix...

Läs mer