Våra referenser

Vi är glada över att ha så många glada och nöjda kunder runt om i Sverige. På den här sidan presenterar vi några av dem. Vill du ringa upp någon av dem eller någon av våra andra kunder för att fråga hur det är att vara kund till Colix går det också fint. Kontakta oss så kopplar vi ihop dig med ett företag med liknande behov i samma bransch eller stad.

”Det var så skönt att samarbeta med Colix då de verkligen förstår vår bransch och vilka behov ett företag i vår storlek i byggbranschen har och vad som är smart att digitalisera.”
Linda Granath, VD MG Bygg

”Vi sparar massor av tid med vår Colix-app – färre samtal till kontoret från förarna och all administration har blivit smidigare. Gillar dessutom att den har vår logga, våra färger och verkligen känns som vår egen.”
Johan Samuelsson, VD Samuelssons Åkeri

”Arbetsmiljöverket som kom på besök var superimponerade av all information och rapporteringsvägar som vi gör tillgängligt för alla medarbetare i vår Colix-app och önskade att fler tog efter.”
Kristofer Hansen, LG Karlsson Kranbil

Colix har gjort oss mycket mer effektiva, vi har kunnat samla all dokumentation, information och rapportering på ett och samma ställe. Appen och dess funktioner utvecklas löpande och dessutom är de alltid lyhörda för våra önskemål.”
Marcus Thunberg, Ytterhälla Transport

Vi presenterar stolt

…några av alla våra hundratals kunder vars medarbetare har med sig en Colix-app i fickan under arbetsdagen. Alla våra kunders appar bygger på samma tekniska plattform men nyttjar funktionerna på olika sätt. Vi berättar gärna hur och visar exempel som kan passa dig och ditt företag!

Inspireras av våra kunder