Våra referenser

Vi är glada över att ha så många glada och nöjda kunder runt om i Sverige. På den här sidan presenterar vi några av dem. Vill du ringa upp någon av dem eller någon av våra andra kunder för att fråga hur det är att vara kund till Colix går det också fint. Kontakta oss så kopplar vi ihop dig med ett företag med liknande behov i samma bransch eller stad.

”Det var så skönt att samarbeta med Colix då de verkligen förstår vår bransch och vilka behov ett företag i vår storlek i byggbranschen har och vad som är smart att digitalisera.”

Linda Granath, VD MG Bygg

”Vi sparar massor av tid med vår Colix-app – färre samtal till kontoret från förarna och all administration har blivit smidigare. Gillar dessutom att den har vår logga, våra färger och verkligen känns som vår egen.”
Johan Samuelsson, VD Samuelssons Åkeri

”Arbetsmiljöverket som kom på besök var superimponerade av all information och rapporteringsvägar som vi gör tillgängligt för alla medarbetare i vår Colix-app och önskade att fler tog efter.”
Kristofer Hansen, LG Karlsson Kranbil

Colix har gjort oss mycket mer effektiva, vi har kunnat samla all dokumentation, information och rapportering på ett och samma ställe. Appen och dess funktioner utvecklas löpande och dessutom är de alltid lyhörda för våra önskemål.”

Marcus Thunberg, Ytterhälla Transport

Colix bemötande är alltid glatt och hjälpsamt, det finns inga problem när man ställer frågor och vi älskar att samarbeta med företag som ni. Att ni även har en bra support och självhjälps-sidor gör också arbetet med appen väldigt mycket enklare. 
Christine Ottosson-Beausang, Marknadskommunikatör, NYAH-gruppen

Det bästa med Colix åkeriapp är att vi på företaget har mycket bättre koll nu när allt är samlat på ett och samma ställe. Jobbet går både enklare, snabbare och jag har sparat in hundratusentals kronor tack vare att appen hjälper mig att hålla koll på fakturering/bokningar.”
Christian Svensson, VD C.S Fjärr AB

“Colix har skapat en perfekt app för att samla alla viktiga dokument såsom policy och rutiner, vilket är extra viktigt för företag som har personalen utspridd och Colix admin-verktyg gör det enkelt att sköta appen själv. Colix har även en support som är riktig bra där vi alltid får snabba svar.”
Jonas Rydström, VD KAJ Inrikes 

“Vi är så nöjda att vi har Colix åkeriapp eller som vi kallar den ”HNT-appen”. Allt är samlat på ett och samma ställe, alla har alltid tillgång till den och den gör det så smidigt att nå ut till alla anställda på en och samma gång. Colix support bemöter oss även alltid med ett leende och är hjälpsamma.”
Jennie Jönsson, HNT Schakt & Transport AB

“Vi kände ett behov av att ha en plattform där vi kunde dela viktiga dokument och sprida information, på ett enkelt sätt. Colix kunde erbjuda detta och mycket mer. Vi tycker att samarbetet fungerar riktigt bra, speciellt supporten som alltid hjälper till när det något.” 
Martin Johansson, VD på Fraktteam Skaraborg AB.  

Vi presenterar stolt

…några av alla våra hundratals kunder vars medarbetare har med sig en Colix-app i fickan under arbetsdagen. Alla våra kunders appar bygger på samma tekniska plattform men nyttjar funktionerna på olika sätt. Vi berättar gärna hur och visar exempel som kan passa dig och ditt företag!

Inspireras av våra kunder