Boka en demo

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna andra kunders mobilappar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att ge dig en känsla för hur slutresultatet skulle kunna bli för dig och ditt företag. En demo tar ca 20 minuter, är kostnadsfri och görs digitalt. Boka genom att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss.

LEDNINGSGRUPPEN

Therese Lundstedt

VD och Marknadschef
Therese har en bakgrund inom finans-, bygg- samt IT-branschen bland annat som VD för aktienätmäklaren Aktieinvest och senast som VD för det gröna byggbolaget Urbangreen. Hon har genom åren drivit flertalet bolag som VD och som styrelseledamot och har stor erfarenhet från att driva tillväxt, digital försäljning, förändringsarbete, ledarskap och hållbarhet. Therese är sedan augusti 2021 VD för Colix.

therese.lundstedt@colix.se

Jens Collskog

Styrelseordförande
Jens är serieentreprenör som arbetat i 30 år i företag med stark tillväxt. Han är mest känd som en av grundarna till, och tidigare VD för, det digitala bokföringsbolaget Fortnox. Dessförinnan arbetade han som försäljningschef på SPCS (numera Visma SPCS). Han håller idag föreläsningar inom försäljning, företagande och tillväxtstrategier. Jens är en av Colix grundare och agerar som arbetande styrelseordförande.

jens.collskog@colix.se

Kristin Kaasen

Produkt- och utvecklingschef
Kristin har en bakgrund inom IT och produkt-utveckling från Visma SPCS, Fortnox och IST där hon lett utvecklingsteam och produktägare. Hon har arbetat med internationella produkter med långsiktig produkt- samt UX-strategi och har under många år framgångsrikt arbetat med att göra mjukvara användarvänligt och få IT-team att samarbeta på bästa sätt. Kristin är sedan i maj 2022 Colix Produkt- och utvecklingschef.

kristin.kaasen@colix.se

Joakim Rask

Försäljningschef
Joakim har lång erfarenhet från försäljning och från försäljning inom IT-sektorn av mjukvaruprodukter samt som teamledare. Han har tidigare arbetat på bland annat Visma SPCS, Bauer Media Group och Trygg Hansa. Han kommer senast från en roll som distriktssäljare för 1Komma5. Idag är Joakim försäljningschef på Colix och ansvarig för säljteamet.

joakim.rask@colix.se

My Gustafsson

Ansvarig för Kund & Produktion
My är Colix första anställda medarbetare som anslöt till företaget redan 2018. Hon har en examen i Enterprise and Business Development från Linnéuniversitetet och har sedan sin examen arbetat med samtliga områden på Colix för att under de senaste åren främst arbeta med att skapa Colix avdelning för kundansvar, byggnation av kundernas app- och webblösingar och support.

my.gustafsson@colix.se

Hampus Johansson

Ansvarig Customer Success och Eftermarknad
Hampus har tidigare arbetat som Support Analyst, Country Account Manager för UK/Ireland och IT support på IKEA IT. Han har en examen i Enterprise and Business Development från Linnéuniversitetet. Hampus började på Colix 2022 och har sedan dess byggt upp Colix avdelning för support och Customer Success.

hampus.johansson@colix.se

OM COLIX

Vi älskar våra kunder

Vi är i det närmaste besatta av att förstå våra kunders vardag, problem och behov. Genom att sätta oss in i detta kan vi utveckla vår tekniska plattform på ett sätt som gör att vi kan bygga appar som passar alla och som dessutom är skräddarsydda.

Många av våra kunder använder Colix lösning för att digitalisera interna processer, möjliggöra kontoret på fickan, underlätta HR-processer samt för att skapa kunddialog.

Våra kunder som återfinns inom vitt skilda branscher såsom bygg– och fastighet, åkeri– och besöksnäringen och bostadsrätts- och idrottsföreningar.