Boka en demo med oss

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna vår demo och tidigare app- och webblösningar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att få en bättre koll och känsla för hur slutresultatet skulle kunna bli för dig och ditt företag.

En kortare demo tar 30 minuter och kan göras digitalt. Boka en så visar vi dig snabbt och lätt.

linn.karlsson@colix.se

FÖRSÄLJNING OCH KUNDANSVARIGA

My Gustafsson

Försäljning & Kundansvarig

my.gustafsson@colix.se

Linn van der Hoek-Karlsson

Försäljning & Kundansvarig

linn.karlsson@colix.se

Nadya Mouwafak Ghassan

Ansvarig för approduktion

nadya@colix.se

Jens Collskog

Försäljningschef & Partneransvarig

jens.collskog@colix.se

LEDNINGEN

Therese Lundstedt

Therese har en bakgrund inom finans-, bygg- samt IT-branschen bland annat som VD för aktienätmäklaren Aktieinvest och senast som VD för det gröna byggbolaget Urbangreen. Hon har genom åren drivit flertalet bolag som VD och som styrelseledamot och har stor erfarenhet från att driva tillväxt, digital försäljning, förändringsarbete, ledarskap och hållbarhet. Therese är sedan augusti 2021 VD för Colix.

therese.lundstedt@colix.se

Jens Collskog

Jens är en serieentreprenör som arbetat 30 år i företag med stark tillväxt. Han är mest känd som en av grundarna till, och tidigare VD för, det digitala bokföringsbolaget Fortnox. Dessförinnan arbetade han som försäljningschef på SPCS (numera Visma SPCS). Jens håller föreläsningar inom försäljning, företagande och tillväxtstrategier. Jens är en av Colix grundare och agerar idag som arbetande styrelseordförande.

jens.collskog@colix.se

Peter Lindberg

Peter är en IT-entreprenör som grundat och drivit ett flertal bolag såsom Smarserver, Apirix mfl. Han har en gedigen erfarenhet av systemutveckling inom en rad olika branscher och områden samt av att hjälpa företag med deras onlinenärvaro och digitala verktyg. Peter är en av Colix grundare, hjärnan bakom vår tekniska plattform och är idag Colix tekniska chef och leder bolagets utvecklingsteam.

peter.lindberg@colix.se

OM COLIX

Vi älskar våra kunder

Vi är i det närmaste besatta av att förstå våra kunders vardag, problem och behov. Genom att sätta oss in i detta kan vi utveckla vår tekniska plattform på ett sätt som gör att vi kan bygga appar som passar alla och som dessutom är skräddarsydda.

Många av våra kunder använder Colix lösning för att digitalisera interna processer, möjliggöra kontoret på fickan, underlätta HR-processer samt för att skapa kunddialog.

Våra kunder som återfinns inom vitt skilda branscher såsom bygg- och fastighet, åkeri- och besöksnäringen och bostadsrätts- och idrottsföreningar.