Varför Colix?

Ja, varför ska man välja att samarbeta med och bygga en app tillsammans med oss på Colix egentligen? Frågar du oss så är dessa sex några av skälen:

Anledning #1

Du får en helt egen app till ditt företag med era logotyper, färger, texter och bilder vilket är kanon för vi-känslan. Dessutom kommer du och dina kollegor spara massor av tid när alla tack vare er app alltid kommer att med sig ”kontoret på fickan” inklusive all information som behövs för att utföra arbetet eller möjlighet att sköta all rapportering direkt i mobilen. Själva processen att bygga er app går undan. Så snart vi har fått allt material från dig så har ni en färdig app publicerad och klar inom två veckor.

Anledning #2

Vi har byggt hundratals appar. Vi har därför ofta en väldigt bra tanke och idé kring vad ni kan tänkas behöva i er app. Vi visar dig gärna vad andra branschkollegor använder sina appar till. Det brukar skapa en massa tankar och idéer på hur ni skulle kunna använda er nya lösning. Det innebär dessutom att du inte måste lägga en massa tid på att vara beställare, lära dig allt om IT och appbyggnation. Allt det är vi experter på och hjälper dig med så att du slipper. Smidigt, om vi får säga det själva.

Anledning #3

Vi vet att pris och tid alltid spelar roll. Det är därför vi har lagt tusentals timmar på att bygga vår tekniska plattform som är gemensam för alla våra kunder. Vad det innebär i praktiken? Att du bara betalar för uppstartens mindre anpassningar av din unika app och därefter för ett abonnemang varje månad. Vidareutveckling, drift, datalagring och en kärleksfull support ingår i abonnemanget. Inget mer tillkommer. Det blir därmed rejält mycket billigare att köpa en app- och webblösning via oss än att bygga en själv kan vi lova.

Anledning #4

Du betalar en uppstartskostnad när appen börjar byggas. När appen är publicerad på Google Play och App Store så betalar du för ditt abonnemang per månad. Fakturan får du varje kvartal. Vi har inga bindningstider eller straffavgifter utan vill att våra kunder ska vara kunder för att de gillar sin app. Skulle du mot alla odds inte vilja ha kvar din app så säger du bara upp den.

Anledning #5

Din app får ta del av alla kommande förbättringar och vidareutvecklingar vi gör i vår tekniska plattform som er egna app bygger på. Självklart sköter vi även drift och datalagring åt dig och håller koll på förändringar såsom nya versioner av operativsystem från mobiltillverkningarna. Du behöver alltså inte vara orolig för att appen ska bli omodern eller sluta fungera.

Anledning #6

Sist men viktigast, om du frågar oss. Vi brinner för att bygga riktigt bra och användbara appar. Vi har massvis med erfarenhet när det kommer till att tolka era behov, problem och önskemål och har allt som oftast redan ett förslag för er när projektet börjar. Dessutom sätter vi en stor heder i att du ska vara väldigt nöjd som kund hos oss. Vi lovar att vår support är Sveriges härligaste.

Vi visar dig gärna

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna vår demo och tidigare app- och webblösningar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att få en bättre koll och känsla för hur slutresultatet skulle kunna bli för dig och ditt företag. En kortare demo tar 30 minuter och kan göras digitalt. Boka en så visar vi dig snabbt och lätt.

Boka en demo!

Hör av dig till oss

När man väljer nya teknikleverantörer vill man såklart inte köpa grisen i säcken. Vi vet, vi har varit i samma sits många gånger. Just därför har vi byggt ett helt team med fantastiska kundansvariga som står redo och som du mer än gärna får höra av dig till om du har frågor eller funderingar kring våra digitala lösningar, tekniken, bolaget Colix eller annat.

Hör av dig

Varför välja Colix?

Det finns massor av leverantörer när det kommer till app- och webblösningar. Vi tycker själva att vårt upplägg är både bra och schysst. Det är skapat för att vara kundvänligt på riktigt. Dessutom vet du som alltid vad du ska betala och vad du får hos oss. Som grädde på moset så får du Sveriges mest kärleksfulla support på köpet. Fler skäl om varför du ska välja Colix...

Läs mer