Colix app för städbolag

Det moderna städbolaget

Genom att hålla kontakten med alla medarbetare via en app blir livet enklare i ett städbolag. Förutom att medarbetarna blir uppdaterade på nyheter samtidigt så kan de nå och följa checklistor och kundspecifik information. Därtill kan man lägga upp en personalhandbok, formulär för semesteransökningar eller sjukanmälningar, låta kollegorna läsa och godkänna policys, läsa nyheter och chatta med kollegorna.

Hur går det till?

Vid ett första uppstartsmöte går vi igenom era processer, önskemål och behov. Därefter bygger vi en nyckelfärdig app- och webblösning åt er. Lösningen skräddarsys med er logotyp, era färger och design och självklart fyller vi den med era texter och ert innehåll. Är ni osäkra på vad som bör finnas med för ett städbolag som ert eller är ovan som IT-beställare så kan ni slappna av. Vi har byggt många lösningar för städbranschen och har såklart massor av erfarenhet, tankar och idéer som vi presenterar för er så att vi kommer igång på ett smidigt och framför allt tidseffektivt sätt.

Hur går det till?

Vid ett första uppstartsmöte går vi igenom era processer, önskemål och behov. Därefter bygger vi en nyckelfärdig app- och webblösning åt er. Lösningen skräddarsys med er logotyp, era färger och design och självklart fyller vi den med era texter och ert innehåll. Är ni osäkra på vad som bör finnas med för ett städbolag som er eller är ovan som IT-beställare så kan ni slappna av. Vi har byggt många lösningar för städbranschen och har såklart massor av erfarenhet, tankar och idéer som vi presenterar för er så att vi kommer igång på ett smidigt och framför allt tidseffektivt sätt.

Vad innehåller en typisk app för ett städbolag?

Personalhandbok

Nyhetsflöde för viktig information som nya rutiner eller trevlig information som nya kollegor, fredagsfika, eller sommarfesten

Ansökningar om ledighet, semester, VAB eller sjukanmälan

Checklistor för städning och andra insatser

Specifik kundinformation och dokumentation

Arbetsmiljöarbete och incidentrapportering

Onboarding av nya medarbetare med ex. godkännande av alla policies, signering av anställningsavtal och annan viktig information när man är ny på jobbet

Vem behöver en medarbetarapp?

Alla! Våra kunder som använder en medarbetarapp jobbar inom alla möjliga branscher såsom butik, bygg, transport, städning med flera. En av våra första kunder för denna typ av lösningar var Samuelssons Åkeri. Läs intervjun med deras VD Johan om varför han tog steget att bygga en digital lösning för allt HR-arbete.

Läs intervjun med Johan

Vi visar dig gärna

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna vår demo och tidigare app- och webblösningar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att få en bättre koll och känsla för hur slutresultatet skulle kunna bli för dig och ditt företag. En kortare demo tar 30 minuter och kan göras digitalt. Boka en så visar vi dig snabbt och lätt.

Boka en demo!

Hör av dig till oss

När man väljer nya teknikleverantörer vill man såklart inte köpa grisen i säcken. Vi vet, vi har varit i samma sits många gånger. Just därför har vi byggt ett helt team med fantastiska kundansvariga som står redo och som du mer än gärna får höra av dig till om du har frågor eller funderingar kring våra digitala lösningar, tekniken, bolaget Colix eller annat.

Hör av dig

Varför välja Colix?

Det finns massor av leverantörer när det kommer till app- och webblösningar. Vi tycker själva att vårt upplägg är både bra och schysst. Det är skapat för att vara kundvänligt på riktigt. Dessutom vet du som alltid vad du ska betala och vad du får hos oss. Som grädde på moset så får du Sveriges mest kärleksfulla support på köpet. Fler skäl om varför du ska välja Colix...

Läs mer