Våra kunder

Idén bakom Colix är enkel

Vi vill hjälpa kunder oavsett bransch och storlek med att digitalisera deras kommunikation och dokumentation. Vi har en teknisk plattform som gör att vi snabbt och enkelt kan skapa en app- och webblösning för era medarbetare där de enkelt uttryckt kan ta med sig ”kontoret på fickan” – de kan sköta all rapportering, hitta relevant information och även hålla sig informerade på ett och samma ställe.

Vår teknik och de funktioner vi erbjuder våra kunder har vi utvecklat  tillsammans med våra kunder som bollplank så att funktionerna verkligen blir utformade på ett sätt som sparar tid och hjälper företag i vardagen. Vi fortsätter självklart jobba på samma sätt och tar bara fram nya funktioner och förbättringar som våra kunder behöver eller efterfrågar.

Jag gillar särskilt att Colix lösning är nyckelfärdig men samtidigt skräddarsys så att vi har vår egen design vilket gör appen till helt vår egen

Vi gillar alla branscher

Idag har vi ett hundratal kunder som använder sin Colix-app dagligen. De återfinns bland annat inom branscher såsom åkeri och transport, bygg, fastigheter med flera. Vi är experter på att ta fram, vad vi kallar, medarbetarappar där all HR-hantering och rapportering samt kommunikation kan ske. I dagsläget har de flesta av våra kunder sina medarbetare utspridda och/eller ute på fältet eller vägarna. Då är behovet av att ha med sig kontoret på fickan som störst.

Vår tekniska plattform möjliggör många olika typer av funktioner som kan användas på olika sätt beroende av era behov. Hör av dig som bollar vi tillsammans!

Inspireras av våra kunder

”Jag vill verkligen ge mina varmaste rekommendationer för andra företag att ingå ett partnerskap med Colix såsom vi gjort”

Vi visar dig gärna

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna vår demo och tidigare app- och webblösningar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att få en bättre koll och känsla för hur slutresultatet skulle kunna bli för dig och ditt företag. En kortare demo tar 30 minuter och kan göras digitalt. Boka en så visar vi dig snabbt och lätt.

Boka en demo!

Hör av dig till oss

När man väljer nya teknikleverantörer vill man såklart inte köpa grisen i säcken. Vi vet, vi har varit i samma sits många gånger. Just därför har vi byggt ett helt team med fantastiska kundansvariga som står redo och som du mer än gärna får höra av dig till om du har frågor eller funderingar kring våra digitala lösningar, tekniken, bolaget Colix eller annat.

Hör av dig

Varför välja Colix?

Det finns massor av leverantörer när det kommer till app- och webblösningar. Vi tycker själva att vårt upplägg är både bra och schysst. Det är skapat för att vara kundvänligt på riktigt. Dessutom vet du som alltid vad du ska betala och vad du får hos oss. Som grädde på moset så får du Sveriges mest kärleksfulla support på köpet. Fler skäl om varför du ska välja Colix...

Läs mer