Avtal och allmänna villkor

På denna sida finner du som kund eller intresserad alla aktuella legala dokument som gäller för Colix produkter och tjänster.

Allmänna villkor

Här finner du gällande allmänna villkor för Colix produkter samt tjänster. 

Personuppgiftsbiträdesavtal

Här finner du Colix personuppgiftsbiträdesavtal.

Underbiträden

Här finner du Colix underbiträdesavtal.

Integritetspolicy

Här finner du Colix integritetspolicy. 

Kontakta vår ledning

Therese Lundstedt

VD och Marknadschef
Therese har en bakgrund inom finans-, bygg- samt IT-branschen bland annat som VD för aktienätmäklaren Aktieinvest och senast som VD för det gröna byggbolaget Urbangreen. Hon har genom åren drivit flertalet bolag som VD och som styrelseledamot och har stor erfarenhet från att driva tillväxt, digital försäljning, förändringsarbete, ledarskap och hållbarhet. Therese är sedan augusti 2021 VD för Colix.

therese.lundstedt@colix.se

Jens Collskog

Styrelseordförande
Jens är serieentreprenör som arbetat i 30 år i företag med stark tillväxt. Han är mest känd som en av grundarna till, och tidigare VD för, det digitala bokföringsbolaget Fortnox. Dessförinnan arbetade han som försäljningschef på SPCS (numera Visma SPCS). Han håller idag föreläsningar inom försäljning, företagande och tillväxtstrategier. Jens är en av Colix grundare och agerar som arbetande styrelseordförande.

jens.collskog@colix.se

Kristin Kaasen

Produkt- och utvecklingschef
Kristin har en bakgrund inom IT och produkt-utveckling från Visma SPCS, Fortnox och IST där hon lett utvecklingsteam och produktägare. Hon har arbetat med internationella produkter med långsiktig produkt- samt UX-strategi och har under många år framgångsrikt arbetat med att göra mjukvara användarvänligt och få IT-team att samarbeta på bästa sätt. Kristin är sedan i maj 2022 Colix Produkt- och utvecklingschef.

kristin.kaasen@colix.se

Joakim Rask

Försäljningschef
Joakim har lång erfarenhet inom försäljning bland annat inom IT-sektorn av mjukvaruprodukter samt som teamledare. Han har tidigare arbetat på bland annat Visma SPCS, Bauer Media Group och Trygg Hansa. Han kommer senast från en roll som distriktssäljare för 1Komma5. Idag är Joakim försäljningschef på Colix och ansvarig för säljteamet.

joakim.rask@colix.se

My Gustafsson

Ansvarig för Kund & Produktion
My är Colix första anställda medarbetare som anslöt till företaget redan 2018. Hon har en examen i Enterprise and Business Development från Linnéuniversitetet och har sedan sin examen arbetat med samtliga områden på Colix för att under de senaste åren främst arbeta med att skapa Colix avdelning för kundansvar, byggnation av kundernas app- och webblösingar och support.

my.gustafsson@colix.se

Hampus Johansson

Ansvarig Customer Success och Eftermarknad
Hampus har tidigare arbetat som Support Analyst, Country Account Manager för UK/Ireland och IT support på IKEA IT. Han har en examen i Enterprise and Business Development från Linnéuniversitetet. Hampus började på Colix 2022 och har sedan dess byggt upp Colix avdelning för support och Customer Success.

hampus.johansson@colix.se