Chatt

Många kunder har önskat sig möjligheten att chatta i sina Colix-appar för att kunna ställa snabba frågor till en kollega eller för att kunna hålla dialogen i exempelvis en projektgrupp. Och vem är vi att säga nej till det – därför lanserar vi nu en ny chattfunktion för alla kunder som önskar.

Vi hoppas och tror att denna funktion gör våra kunder ännu mer nöjda och att denna funktion även kan öka användandet av appen – därför bjuder vi på funktionaliteten för alla befintliga och nya kunder.

Chatta med kollegorna

Många av våra kunder använder ett eller flera nyhetsflöden för att informera hela företaget eller några utvalda grupper om viktig eller rolig information som ska nå alla samtidigt. Nu kan vi även erbjuda våra kunder en chattfunktion i Colix-apparna. 

I chatten kan man chatta med en eller flera kollegor. Du skapar chattgruppen själv. I chatten kan ni dessutom dela bilder, ritningar, osv. Meddelandena kan även gillas. 

I filmen bredvid ser du hur vår chattfunktion fungerar. Är du befintlig kund och vill lägga till chatten i din Colix-app behöver du bara kontakta support@colix.se . Chatten bjuder vi er på!

Är du nyfiken och vill veta mer om alla våra funktioner bokar du smartast en demo nedan så visar vi dig under ett 15 minuters digitalt möte. 

Inspireras av våra kunder