Colix app för event och besöksmål

Effektiv eventhantering och besöksinformation i Colix appen

För evenemangarrangörer eller turism och upplevelseindustrin så har mycket förändrats de senaste åren då deltagare och besökare idag förväntar sig att även kunna få information inför och under sitt besök eller event digitalt. Genom att flytta in tidigare tidskrävande aktiviteter i en digital värld kan ni som arrangör minska tidskrävande administration och samtidigt göra alla information tillgänglig för era kunder, deltagare och besökare.

Med hjälp av en skräddarsydd app kan ni samla all information på ett och samma ställe, sköta intresseanmälningar och bokingar, enkäter, digitala guider, nyhetsflöden och mycket mer för att enklare hålla kontakt med era besökare och användare. För att nå ut med information snabbt kan pushnotiser skickas ut för extra uppmärksamhet. 

Hur går det till?

Vid ett första uppstartsmöte går vi igenom era processer, önskemål och behov. Därefter bygger vi en nyckelfärdig app- och webblösning åt er. Lösningen skräddarsys med er logotyp, era färger och design och självklart fyller vi den med era texter och ert innehåll.

Är ni osäkra på vad som bör finnas med i er app eller är ovan som IT-beställare så kan ni slappna av. Vi har byggt hundratals lösningar och har såklart massor av erfarenhet, tankar och idéer som vi presenterar för er så att vi kommer igång på ett smidigt och framför allt tidseffektivt sätt.

Hur går det till?

Vid ett första uppstartsmöte går vi igenom era processer, önskemål och behov. Därefter bygger vi en nyckelfärdig app- och webblösning åt er. Lösningen skräddarsys med er logotyp, era färger och design och självklart fyller vi den med era texter och ert innehåll.

Är ni osäkra på vad som bör finnas med i en medarbetarapp eller är ovan som IT-beställare så kan ni slappna av. Vi har byggt hundratals lösningar och har såklart massor av erfarenhet, tankar och idéer som vi presenterar för er så att vi kommer igång på ett smidigt och framför allt tidseffektivt sätt.

Boka en demo

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna andra kunders mobilappar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att ge dig en känsla för hur slutresultatet skulle kunna bli för dig och ditt företag. En demo tar ca 20 minuter, är kostnadsfri och görs digitalt. Boka genom att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss.

Vad innehåller en typisk app för ett event eller besöksmål?

Information inför besöket/deltagandet

Intresseanmälningar och bokningar

Live-uppdateringar och pushnotiser

Enkäter för att mäta nöjdhet eller insamling av förbättringar och förslag

Digitala guidade turer

Bokning av aktiviteter/events

Chat och nyhetsflöden

Unika erbjudanden eller specifika rabatter

Vem behöver en app?

Alla! Våra kunder som använder sina appar upplever att det är enklare att nå deltagare eller besökare med viktig information och att att sköta administrationen. Kalmar Golfklubb är först ut i Sverige med att skapa en app tillsammans med Colix för sina medlemmar och är ett fint exempel på hur man kan kommunicera och nå ut till alla medlemmar med både viktig och intressant information då de arbetar mycket med att uppdatera sina nyhetsflöden och sända ut kritisk information via pushnotiser.

Läs intervjun med Kalmar GK

Vanliga frågor och svar

Vilka möjligheter finns det för att skapa en interaktiv och engagerande plattform för kommunikation med besökare?

Appen kan göras tillgänglig för alla besökare och genom nyhetsflöden med möjlighet till att kommentera kan de enkelt hållas informerade. 

Kan appen erbjuda enkäter för att mäta nöjdhet och samla feedback från deltagare eller besökare?

Ja, ni kan ha både enkäter och feedback-låda för förbättringar. 

Hur kan en app underlätta för vårt eventarrangemang att kommunicera med deltagare och förmedla viktig information?

Genom att skicka ut pushnotiser kan alla besökare ta del av information direkt när det skickas ut. 

Finns det möjlighet att skapa och marknadsföra specialerbjudanden eller paket via appen för att locka besökare och deltagare?

Ja, det går att publicera erbjudanden på sidor eller genom nyhetsflöde tex. 

Hur kan appen hjälpa oss att skapa och upprätthålla en stark och engagerad community kring våra evenemang eller besöksmål?

Med en skräddarsydd app kan ni enkelt låta alla besökare ha med sig informationen oavsett tid och plats, samt göra det möjligt för nyhetsflöde och chatt för kommunikation och enkäter och förslagslåda för framtida förbättringar. 

Vi visar dig gärna

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna vår demo och tidigare app- och webblösningar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att få en bättre koll och känsla för hur slutresultatet skulle kunna bli för dig och ditt företag. En kortare demo tar 30 minuter och kan göras digitalt. Boka en så visar vi dig snabbt och lätt.

Boka en demo!

Hör av dig till oss

När man väljer nya teknikleverantörer vill man såklart inte köpa grisen i säcken. Vi vet, vi har varit i samma sits många gånger. Just därför har vi byggt ett helt team med fantastiska kundansvariga som står redo och som du mer än gärna får höra av dig till om du har frågor eller funderingar kring våra digitala lösningar, tekniken, bolaget Colix eller annat.

Hör av dig

Varför välja Colix?

Det finns massor av leverantörer när det kommer till app- och webblösningar. Vi tycker själva att vårt upplägg är både bra och schysst. Det är skapat för att vara kundvänligt på riktigt. Dessutom vet du som alltid vad du ska betala och vad du får hos oss. Som grädde på moset så får du Sveriges mest kärleksfulla support på köpet. Fler skäl om varför du ska välja Colix...

Läs mer