Vi söker: Systemutvecklare

Vi har en spännande tid framför oss, där vi arbetar med att optimera vår tekniska plattform och produkt samtidigt som vi identifierar nya möjligheter för att driva vår tillväxt. Som utvecklare hos oss kommer du ingå i ett team där alla är involverade i hela produktutvecklingsprocessen, hela vägen från kundens behov till produktion. Vi tror på att utvecklas och jobba tillsammans och gör det från kontoret i Växjö.

Colix växer och planeras växa så det knakar de kommande åren. Vi siktar på att bli ett av Sveriges främsta SaaS-bolag med en förstklassig teknik, en teknik som vår nya systemutvecklare kommer att vara delaktig i att utveckla. Det betyder att det finns stora möjligheter att både utvecklas personligt och professionellt genom nya utmaningar hos oss. För den som satsar finns här stora karriärmöjligheter.

Vi har dessutom nästan alltid kul på jobbet och är ett bolag med massor av energi där det händer roliga saker varje dag. Vi erbjuder gemensam träning på arbetstid, mycket skratt och inte minst drivna, nyfikna, och om vi får säga det själva – fantastiska kollegor.

Om rollen
Vi skalar nu upp vår organisation och söker därför dig som brinner för att bygga smarta lösningar. Som utvecklare hos oss kommer du få vara med och utveckla vår tekniska plattform som möjliggör lösningar som digitaliserar och förenklar vardagen för våra kunder. Hos oss utvecklar du alltså inte några appar utan själva plattformen som våra andra medarbetare använder då de bygger nya kundabonnemangsappar.

Vem söker vi?
För att du ska trivas i den här rollen måste du brinna för att bygga fantastiska lösningar som är både snygga och enkla att använda. Vi tror att du har några års erfarenhet som systemutvecklare, gärna från team med agila arbetssätt. Vi tror att du, lika mycket som oss brinner för att kundens behov, och gillar att vara delaktig i utvecklingsförloppet, från konceptualisering till implementation.

Exakt bakgrund är inte det viktigaste men du behöver besitta kunskap kring ett eller flera av följande språk/tekniker:

 • .NET Core (C#, Web API)
 • Angular 10+ (javascript, html, css)
 • Ionic 5
 • Azure

Det är meriterande om du har erfarenhet från att jobba med integrationer mot andra system.

Vi tror även att du:

 • Är självgående, nyfiken och blir motiverad av förbättringsarbete
 • Är en problemlösare som tänker nytt och beskrivs som noggrann i ditt arbete
 • Ständigt har säkerhet i åtanke när du arbetar
 • Har ett stort och genuint intresse för den senaste tekniken
 • Gillar att utmana dig själv såväl som att utmana dina kollegor, och delar gärna med dig av din kunskap proaktivt.
 • Är en genuin lagspelare, en passionerad utvecklare och inte är rädd för att kavla upp ärmarna och köra
 • Kommunicerar och samarbetar som ett proffs
 • Är en riktigt trevlig person

Om Colix
Colix Systems är ett ungt, snabbväxande och modernt SaaS-bolag som är grundat och finns i Växjö. Vi har utvecklat en unik mjukvaruplattform som är basen i ett flertal olika mobilappar och webblösningar vi utvecklar för våra kunder inom olika branscher. Inför framtiden är planen att växa rejält årligen. Idag är vi över 25 anställda på vårt nya kontor som återfinns på Framtidsvägen 14 i Växjö.

Vi är lika många kvinnor som män med olika erfarenheter och bakgrund. I teamet återfinns erfarna IT-entreprenörer, erkända företagsledare och en erfaren och mycket omtyckt IT-ledare som Produkt och utvecklingschef som blir din närmsta chef.

Redo för att bli en del av Colix?
Jobbet är på heltid och du utgår från Colix kontor i Växjö. Maila ditt CV och ett mail där du berättar mer om dig själv till vår Utvecklings- och produktchef Kristin Kaasen.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig!
Kristin Kaasen
kristin.kaasen@colix.se
072-454 23 69.