Vi söker: Tech Lead och senior systemutvecklare

Vi har en spännande tid framför oss, där vi arbetar med att optimera vår produkt samtidigt som vi identifierar nya möjligheter för att driva vår tillväxt. Som Tech Lead och senior utvecklare hos oss kommer du få möjligheten att ta ett stort ansvar och ingå i ett team där alla är involverade i hela produktutvecklingsprocessen (hela vägen från kundens behov till produktion). Hos oss blir du del av ett team där vi har högt i tak och där alla hjälper och stöttar varandra.

Colix växer och planeras växa så det knakar de kommande åren. Det betyder att det finns stora möjligheter att både utvecklas personligt och professionellt genom nya utmaningar hos oss. För den som satsar finns här stora karriärmöjligheter. Vi har alltid kul på jobbet och är ett bolag med massor av energi där det händer roliga saker varje dag. Vi erbjuder gemensam träning på arbetstid, mycket skratt och inte minst drivna, nyfikna, och om vi får säga det själva – fantastiska kollegor.

Om rollen
Vi skalar upp vår organisation och söker därför dig som redan idag är senior utvecklare eller du som är redo för nästa steg i din karriär. Som Tech Lead och systemutvecklare hos oss kommer du ha en viktig roll i teamet. Du kommer vara en viktig nyckelperson för företaget och i ditt uppdrag förväntas du hjälpa och stötta kollegorna i teamet och att tillsammans med vår produkt- och utvecklingschef driva relevanta techfrågor. Du kommer att vara högst delaktig i att forma och förbättra våra processer, ett arbete där det finns stor möjlighet att tänka nytt. Vi söker därför dig som är trygg i din kunskap, vill ta ett stort ansvar, får saker att hända och välkomnar förändring. Vi är en slimmad och platt organisation där alla bidrar på alla plan.

Vem söker vi?
För att du ska trivas i den här rollen måste du brinna för att bygga fantastiska lösningar som är både snygga och enkla att använda. Vi tror att du har minst 3-5 års erfarenhet som systemutvecklare. Kanske har du en liknande tjänst idag eller så är detta en möjlighet till nästa steg i karriären för dig?

Exakt bakgrund är inte det viktigaste men du behöver besitta kunskap kring ett eller flera av följande språk/tekniker:

– .NET Core (C#, Web API)
– Angular 10+ (javascript, html, css)
– Ionic 5
– Azure

Det är meriterande om du har erfarenhet från att jobba med integrationer mot andra system.

Vi tror även att du:
– Är självgående och blir motiverad av förbättringsarbete
– Har lätt för att lära och gillar att prova nya metoder
– Är en problemlösare som tänker nytt och beskrivs som noggrann i ditt arbete
– Ständigt har säkerhet i åtanke när du arbetar
– Har ett stort och genuint intresse för den senaste tekniken
– Gärna delar med dig av din kunskap proaktivt
– Gillar att utmana dig själv såväl som att utmana dina kollegor
– Är en genuin lagspelare, en passionerad utvecklare och inte är rädd för att kavla upp ärmarna och köra
– Inte är rädd för att ställa frågor och söka hjälp från kollegor trots att du är självgående och driven
– Kommunicerar och samarbetar som ett proffs
– Är en riktigt trevlig person

Om Colix
Colix Systems är ett ungt, snabbväxande och modernt SaaS-bolag som är grundat och finns i Växjö. Vi har utvecklat en unik mjukvaruplattform som är basen i ett flertal olika mobilappar och webblösningar vi utvecklar för våra kunder som idag är ett hundratal i olika branscher. Inför framtiden är planen att växa rejält årligen. Idag är vi tolv heltidsanställda och nästan lika många deltidsanställda studenter på vårt nya utbyggda kontor som återfinns i Videum Science Parks fräscha och moderna lokaler på universitetsområdet i Växjö.

Vi är lika många kvinnor som män med olika erfarenheter och bakgrund. I teamet återfinns erfarna IT-entreprenörer, erkända företagsledare och från och med maj även en erfaren och mycket omtyckt IT-ledare som Produkt och utvecklingschef som blir din närmsta chef.

Mer info om Colix finns här.

Redo för att bli en del av Colix?
Maila ditt CV och ett mail där du berättar mer om dig själv till vår VD Therese. Sista ansökningsdatum är 10 maj. Har du frågor eller funderingar? Hör av dig!

Therese Lundstedt, VD: therese.lundstedt@colix.se eller 0702-30 24 06