Vi söker: En stjärna inom försäljning

Vi söker dig som älskar försäljning. Det gör vi också men framför allt så älskar vi våra kunder. Vi tycker om att prata med dem, bygga unika och fantastiska applösningar till dem, produktutveckla tillsammans med dem, skapa nytänkande kommunikation och att hålla dem riktigt nöjda på nya, innovativa sätt. 

Vi har utökat vårt säljteam rejält i år och även anställt en vass försäljningschef som är fast beslutad att ta Colix till nya höjder och vi vill gasa ännu mer. Därför söker vi ännu fler kollegor till vårt säljteam. Teamet består av säljare och som visar potentiella kunder vår produkt vid digitala demomöten, skapar samarbeten med olika nätverk och samarbetspartners. Som säljare är man ansvarig för att skapa fina kontakter och relationer med både företag inom flera olika branscher och såklart för att sätta affärerna. 

Colix växer snabbt och planeras växa så det knakar de kommande åren. Det betyder att det finns stora möjligheter att både utvecklas personligt och professionellt genom nya utmaningar hos oss. För den som satsar finns här stora karriärmöjligheter. Som säljare hos oss ingår du i ett proffsigt team med både juniora och seniora säljare som jobbar nära tillsammans. Teamet har högt i tak, lär av varandra och hjälper och stöttar varandra. 

Vi har kul på jobbet och är ett bolag med massor av energi där det händer roliga saker nästan varje dag. Vi erbjuder gemensam träning på arbetstid, mycket skratt och inte minst drivna, nyfikna, och om vi får säga det själva – fantastiska kollegor.

Vem trivs hos oss?
För att passa på Colix behöver du trivas i ett mindre team där varje medarbetares insats spelar roll. Du behöver också vara ambitiös, nyfiken och vetgirig – då utvecklas du som mest hos oss.

Vem söker vi?
På Colix gillar vi att ha kul på jobbet därför är vi ganska petiga när det kommer till vem som jobbar hos oss. Nyfikenhet, vilja att lära, hög arbetskapacitet, samarbetsförmåga och ett stort hjärta för våra kunder, våra tjänster och övriga kollegor är ett måste. 

Vi tror också att du: 

 • har några års erfarenhet av uppsökande försäljning
 • är en leveransmaskin som älskar att leverera, är självgående men gärna tar råd från dina kollegor
 • är passionerad när det kommer till människor, försäljning och kunder 
 • du älskar att nå dina mål 
 • gillar att prata med nya kontakter 
 • är prestigelös och ser teamet och hela bolaget som viktigt och är nyfiken på vad andra kollegor också gör 
 • har ett proaktivt tillvägagångssätt när möjligheter eller problem uppstår

  Tjänsten som säljare
  Ditt jobb omfattar bland annat att: 

  • genomföra digitala försäljningsmöten och demos med potentiella Colix-kunder 
  • hantera hela försäljningsprocessen från ax till limpa 
  • att själv ta ansvar för din arbetsdag och för att nå uppsatta försäljningsmål 
  • arbeta mot en egen försäljningsbudget 
  • dela med dig av framgångsexempel och goda råd till andra kollegor i säljteamet 
  • ta nya kontakter för att boka demos eller skapa nya samarbeten 

  Om Colix
  Colix Systems är ett snabbväxande och modernt Saas-bolag som är grundat och finns i Växjö. Vi har utvecklat en unik mjukvaruplattform som är basen i ett flertal olika mobilappar och andra lösningar vi utvecklar för våra hundratals kunder i olika branscher. Idag är vi över 25 anställda på vårt nya kontor som återfinns på Framtidsvägen 14 i Växjö.

  Vi är lika många kvinnor som män med olika erfarenheter och bakgrund. I teamet återfinns flera serientreprenörer och prisade samt erkända ledare med lång erfarenhet från olika branscher och företag och många unga talanger som får utvecklas hos oss och av våra erfarna medarbetare.

  Sök!
  Jobbet är på heltid och du utgår från Colix kontor i Växjö. Vi intervjuar löpande och anställer så snart vi hittat rätt så hör av dig på studs om du är intresserad genom att maila ditt CV och ett mail där du berättar mer om dig själv till vår försäljningschef:

  Joakim Rask
  joakim.rask@colix.se
  076-390 50 44