Anmäl dig till Colix webbinarium

Webbinarium 21 mars kl. 9.00

Välkommen på en digital visning av vår åkeriapp den 21 mars kl. 9.00. Fyll i dina uppgifter nedan. Du kommer sedan via mail att få en kalenderinbjudan som innehåller en länk via Microsoft Teams där du kopplar upp dig på för att ansluta till webbinariumet.

Anmälan:

Välkommen på en digital demovisning av Colix åkeriapp

I Colix åkeriapp kan ni hantera och signera överträdelserapporter, signera policys, skapa digitala förarhandböcker, rapportera skador på gods, fordon eller avvikelser, foga in kundinformation, erbjuda nyhetsflöden, chattar och mycket mer. Colix har även flera nyheter att bjuda på, bland annat hantering av överträdelserapporter i Idha Online, Volvo connect och Scania Fleet samt integration av tidrapporterna i TransPA.

Läs MER OM COLIX ÅKERIAPP

Digital överträdelserapportering direkt i mobilen

Det starkaste behovet på marknaden just nu är digitalisering av hanteringen av överträdelser av kör- och vilotider. Många av våra kunder har tidigare hanterat överträdelserapporteringen genom att låta förarna skriva under rapporten fysiskt genom att posta rapporterna hem till förarna. Vi kan erbjuda våra kunder en integration mot systemet idha-Online som gör att förarna får sin överträdelserapport direkt i mobilen och där kan kommentera och signera den. Vi erbjuder även möjligheten till att sköta det proaktiva arbetet och utbildningen direkt i mobilappen.

Läs MER OM VÅR DIGITALA ÖVERTRÄDELSERAPPORTERINGSTJÄNST

Vi visar dig gärna

Digitala tjänster och produkter som våra kan vara ganska svåra att förstå sig på. Därför visar vi dig gärna vår demo och tidigare app- och webblösningar vi byggt. Det brukar vara det bästa för att få en bättre koll och känsla för hur slutresultatet skulle kunna bli för dig och ditt företag. En kortare demo tar 30 minuter och kan göras digitalt. Boka en så visar vi dig snabbt och lätt.

Boka en demo!

Hör av dig till oss

När man väljer nya teknikleverantörer vill man såklart inte köpa grisen i säcken. Vi vet, vi har varit i samma sits många gånger. Just därför har vi byggt ett helt team med fantastiska kundansvariga som står redo och som du mer än gärna får höra av dig till om du har frågor eller funderingar kring våra digitala lösningar, tekniken, bolaget Colix eller annat.

Hör av dig

Varför välja Colix?

Det finns massor av leverantörer när det kommer till app- och webblösningar. Vi tycker själva att vårt upplägg är både bra och schysst. Det är skapat för att vara kundvänligt på riktigt. Dessutom vet du som alltid vad du ska betala och vad du får hos oss. Som grädde på moset så får du Sveriges mest kärleksfulla support på köpet. Fler skäl om varför du ska välja Colix...

Läs mer